Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Low FPS

siemaziomeczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Wczoraj rozpocząłem grę na Malygosie. Ogólnie rzecz biorąc to serwer jest bardzo przyjemny do gry ale nie o to chodzi. Mianowicie moim utrapieniem jest strasznie mała liczba fps podczas gry zazwyczaj poniżej 30. (M1, exp, nie wspominając o Dungeonach na które wchodząc gra się wiesza i nic nie można zrobić). Jak myślicie może to być powód serwera bo grając w inne gry np., FPS (Battlefield 3) mój komputer wyciąga te około 60 klatek.

Specyfikacja:

Radeon HD 6320

4 GB DDR3

AMD E-450 2x 1,65GHz

P.S.

Skanowałem komputer, CCleaner też poszedł w ruch, sterowniki od karty tez aktualizowalem ale nie dało to żadnych widocznych skutków. Internetu też nie mam słabego, więc nie mam pojęcia w czym może tkwić problem.

Opublikowano

Może znajduje się tam za dużo dodatkowych tekstur, albo zbyt duża ilość moobów. Podmień sobie na pieski (ew jeśli jest podmiana na stary wygląd miast to też to zróB).

nlUSIa9.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może znajduje się tam za dużo dodatkowych tekstur, albo zbyt duża ilość moobów. Podmień sobie na pieski (ew jeśli jest podmiana na stary wygląd miast to też to zró B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...