Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porady do av1/2.

bonsaitrip3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, podałby mi ktoś eq i minimalne abs jakie muszę mieć w eq na mentalu 79 lvl żeby expić do 86 w atlantydzie?
Skille:
Silne g1 (opłaca się wbijać na P? jeśli tak to kiedy)

duchowe P

walnięcie g1

uderzenie miecza g1

tąpnięcie 10

Biolog na 70lv skończony.

W eq coś sensownego to jedynie rib +9 39śr z kd potwora i śmierci +4, starczy?

Fajnie by było jakby ktoś mi podał bony jakie musi mieć stalka, bo w nią będę celował jako pierwszą

Opublikowano

Stalka 1,5k hp 10 strzaly cos do pz

Polecam kupić białko ew ebonitową branze zależy od twojej ilośći hp oczywiscie +9 wszystko fenki z hp hełm 20 grota tarcza 61+9

ile % buffy masz?

Jak ja expiłem to w 2x drop z is zainwestowałem (bronie70/75) bodziakiem na lajcie z buta ziny szły co do mentala zainwestuj w trute żala sle to na konice zostaw lepiej eq z góry skompletować

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Powiem Ci tak wystarczy Ci Eq z HP , zbrojka z kd uchylki +4 i speda 3 z hp i do hp i strzalami (mozesz ja sam wymixować) , helm z truciem i buffy i ogarniasz tym mentralem na golemach tam najszybciej wbijesz.

Opublikowano

Buffy po 40% mam :D 

Wbijać silne P, czy nie? 

Do którego lvl się w atlantydzie siedzi? Żebym wiedział czy warto eq full pod nią robić :D

Broń boże zostaw silne na G, ogólnie musisz mieć dużo abs na strzały a także blok ciosu się przyda, buffy zrób coś około 50%. Jakieś bonusy na diabły + roski i powinieneś dać radę.

Opublikowano

Jeżeli mobki nie biją Ci po 1 tylko np. po 300 to możesz silne na P wbić. Ewentualnie możesz lecieć na białej rosie jeśli nie chcesz wydawac kasy na kd. Postaraj sie jak najwięcej omdlenia i abs do hp jeśli chodzi o bony.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wbijaj silnego na P. Nie przyda się, szkoda zachodu i kasy.Postaraj się podbić buffy ile wlezie , przetopy na głównej postaci etc. Tak jak @ichigo1500 wyżej , omdlenie na pewno się przyda, %hp .

Opublikowano

Nie wbijaj silnego na P. Nie przyda się, szkoda zachodu i kasy.Postaraj się podbić buffy ile wlezie , przetopy na głównej postaci etc. Tak jak @ichigo1500 wyżej , omdlenie na pewno się przyda, %hp .

Jak czytam takie posty, to mi się płakać się. Założę się o flaszkę, że żaden z was nie był mentalem w grocie, tym bardziej z silnym na p..

Silne na p jak najbardziej, przydaje się do expa znacznie. Chyba nie muszę wam pokazywać, jak słynny FuBu z silnym p bił presuby w av2?

Do 86 standardowo na golemach Ci pójdzie lepiej, hełm otrucie jak pisał już u góry zixu, zbrojka to nawet nie musi być stal, jak chcesz expić na golemach może być to zbroja 26/34 z kd uchylenia +4 i w bonach hp, wartość ataku oraz do pż a jak się nie da to samo do pż

Buffy masz w miarę, z czasem je też pewnie wbijesz więc będzie lepiej.

Ribka lepiej sprzedać i kupić trutkę+7 śr ~ 35.

Powodzenia i wytrwałości życzę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...