Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis dungeonow

AliG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze ktos podac dokladny spis dungoeonow w dekaronie? Chodzi o nazwe i lvl na jakim mozna do nich sie dostac oraz lokacje w jakich sie znajduja;/ Szukalem i nie moge nigdzie tego znalesc;/ Mam 45 lvl i nadal bije w novice dungu, ale tam czesto mam dc z hackami i bez^^

Opublikowano

a zreszta jak on moze tam wejsc skoro jest od 60lvl a on ma 45 ? do punktu 0.0 sie nie da wiec nie wiem po co mu lokalizacja :|

susosi.png

2moons
server Trieste
Bagi lvl 85
Opublikowano

takis sprytny a sec portala nie potrafisz przerobic zeby moby na niektorych mapach nie lurowac, na 2moons jasne ze mozna 70, na dekaronie nie da rady

140++ na hacku o_O, damy rade

EXPEDYCJA: nie no kolczyki dla AK?? NIE ROBCIE Z NAS PEDERASTOW:/

Opublikowano

tak zabardzo to nie wiem an co ty sie zloscisz podwyzszone cisnienie masz czy co? ze sie wyzywasz idz jebnij sie glowa w sciane a nei wyzywaj sie na zywych ludziach ;/ omg czleku

susosi.png

2moons
server Trieste
Bagi lvl 85
Opublikowano
Niby dlaczego szybciej nabije sie 60 lvl na 2moons niz na dekaronie?

po primo 2moons = exp eventy x2 x3 x5:D, na dekaronie nie ma exp eventow

po sekundo na 2moons jest 5 subserwerow = bezpieczniejsze expienie na hacku, na dekaronie jest tylko 2 i na jednym subie nie dziala vac hack na niektorych mapach

i jeszcze na 2moons 10 -20 % jest wiecej expa za reklame ACLIMA

na 2moons dill jest mniej warte, czasem dropie 5 copperow dziennie na dekaronie, gdybym to dropil na 2moons mialbym 40 kk z 5 silverow, na dekaronie mam 4,5kk a 40 kk = 40 solo dungow w phyton i duzo wiecej dungow A w crespo szybkich

140++ na hacku o_O, damy rade

EXPEDYCJA: nie no kolczyki dla AK?? NIE ROBCIE Z NAS PEDERASTOW:/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak wogole to da sie nabic lvl bardzo szybko na 2m. Ostatnio podcasz x4 exp w aqua dostawalem 27k-30k za moba ;] wiec jezeli masz kolege z wyzszym lvlem albo grasz incarem jest ok ;P

Opublikowano
ja mam 512kb neta a mam srednio od 70ms do 80ms i zero lagow:)

bo grasz na europejskim dekaronie, no chyba ze jestes z ameryki x]

@Robur

aqua raczej odpada dla incarki, moby maja po 45% resa na kazda magie incarki <.<

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...