Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris i Revoria create no appropriate device

Adamons123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma problem podczas uruchamiania patchera wyskakuje mi napis create no appropriate device próbowałem już rozwiązać problemy ze zgodnością z innym systemem ale nic to nie daje mam windows 10 i zainstalowałem najnowsze sterowniki karty graficznej będę wdzięczny za pomoc

Opublikowano

może to wina win10? Na ten moment trudno mi to stwierdzić. Ja tam nawet na linuxie pykałem na tych serwerach. Może spróbuj Net Frameworka zaktualizować i Microsoft Visual C ++. Możesz sprawdzić ale może to nic nie dać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

niestety zaktualizowałem net frameworka i microsoft visual i nic nie pomogło rozwiązywanie problemów ze zgodnością też nic nie daje nadal to samo

Opublikowano

Dwa najbardziej zbugowane serwery w histori metina gorszej administracji niż na revori nie znajdziesz nigdzie ;) co do błędów to myśle że ta zgodność powinna pomóc 

Opublikowano

Podłączam się do tego samego błędu co kolega tylko, że występuje mi na Polskim Metinie nie pomaga zgodność ani żadne aktualizacje i też mam windows 10.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...