Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak żyć

ButlaTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po dzisiejszym dniu odechciało mi sie wszystkiego miałem 7 winów 1 remis , przegrałem mecz i ranga spadła . Ta sytuacja powtarza sie juz 3 raz z le jestem w mg2. I teraz tak czy oni jakoś odwrócili system rang ze dążymy do silvera  bo nie mogę tego ogarnąć.

Opublikowano

Zapewne nie jest jeszcze dopracowany i go poprawią, bo serio go zwalili... Żeby po 1 meczu spadać i wbijać później tydzień znów? Bez sensu...

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Nie wiem co jest nie tak - wszedłem na smurfa do derankowania, przegrałem 3 mecze i nadal mam tą samą rangę. 

Pewnie robią masowe deranki żeby pozbyć się boosterów, za jakiś czas prawdopodobnie się to ustabilizuje.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Miałem podobnie  ^^ Przez 10 wygranych ranga nie ruszyła w górę (1-2 miejsce w rankingu) a po 5 przegranych wszystko się jeb...

Odinstalowałem grę  :D Ale chyba znowu zainstaluję. Coś zły ten system rang jest.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Miałem tak samo, z LE do MG2 spadłem 7 winów, remis 1 przegrana i ranga w dół, nie polecam. 

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

System rang zdeczka jest słaby bo jest, no ale ma też plusy np. że w globalu nie ma już silverów.

Opublikowano

Jprd bardzo dobrze ze tak zrobili przynajmniej jest jakiś poziom na rangach, nie to co wtedy na le ludzie z celownikiem w ziemi chodzili. Ja wygrałem 4 pod rząd przegralem 5 i nie spadlem, dlatego ze prawie zawsze o twieralem A ranga Lem. Grajcie swoje i tyle. Systemu już nie zmienia.

Opublikowano

Również z ciekawości zagrałem sobie MM'a - wygrałem 2, 1 przegrałem, 1 zremisowałem. Cały czas byłem w środku tabeli. Supreme dalej jest, więc teoria, którą ktoś wymienił wyżej jest pewnie poprawna. Chodzi mi tutaj o usuniecie boostowanych ludzi z wyższych rang w celu zwiększenia na nich poziomu.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Ranga będzie spadać ustabilizuje sie a potem będziesz mógł łatwo wbić na rangę na którą zasługujesz.

graphic.png

Opublikowano

Jakie to jest pojebane miałem golda 3 3 mecze wygrane 1 przegrałem spadłem 6 meczy wygranych 1 mecz spadłem i tak dalej i chuj tak do Silvera :D

A trzeba dodać że zawsze z randomami gram.

Wkurwiające to.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Nom trochę ten nowy system nieprzemyślany, wczoraj miałem kałacha a dziś już elitarne srebro xD W kałachu prawie zawsze na koniec meczu otwierałem nie ważne czy przegrywałem czy wygyrwałem, teraz tak samo być może gram na takim samym poziomie jaki jest właśnie w tej randze. Trochę przypałowo dzisiaj w goldzie 3 wygrałem 4 rankedy i brak awansu po czym przegrałem 1 rankeda i spadłem. 

Opublikowano

Valve wróciło do starego systemu i dobrze. Zrobili tak z racji takiej że było dużo nowych graczy i byli wysoko z rangą a na nią nie zaslugiwali. Teraz valve zmniejszyło poziom rank. Duży% grsczy jest w goldzie i kałach}

Opublikowano

Bynajmniej skończą się boostowane gnomy na wyższych rangach, nie masz co się przejmować ten system rang jest obecnie najlepszy, a to że wbiłeś wysoką rangę to zasługa nie umiejętności tylko popsutego poprzedniego.

Opublikowano

Jak umiesz grać na tej randze to ona zostanie bez względu na to że przegrywasz po 5-6 meczy pod rząd(kilka krotnie) i ranga nadal jest, nie wiem tylko ile trzeba wbić meczy na awans, wygrałem 7 pod rząd i 1 remis w sumie 35-40 mvp i awansu nadal brak 3-4 razy tak już miałem

graphic.png

Opublikowano

Większość ludzi posiadających le,lem nie potrafiła dobrze kontrolować full-auto,rzucać granatów,rozróżniać miejscówek,ustawiać się na mapie i myśleć.Nawet już mniejsza z tym jeśli spadłeś do mg to powinieneś grać tam z graczami którzy też spadli albo po prostu twój poziom gry był za niski.

Opublikowano

z LEM do DMG.... jedyny plus to że można zrobić smurfa wbić silver 1 a potem sprzedać z zyskiem. Moje kilka ostatnich meczy to paranoja bo żeby w szeryfie takie pizdy były.... valve fix

Opublikowano

Mi odpowiada ten system ;) Spadłem z dmg do mg1 i nareszcie mam przyjemność z gry. Cały czas otwieram, gram na luzie. Jak wskoczy mi ranga to chyba zderankuje xD

Opublikowano

Valve chciało wyrównać poziom rang do Gold'a 4­. Zrobili tak, ponieważ wcześniej tylko 4% graczy CS:GO było w silverze przez co na tych rangach meczu szukało długi czas. W aktualnej sytuacji około 15% graczy jest w silverze. Pamiętajcie ranga to tylko graficzny obraz waszego skilla. Spadając w tym patchu gracie nadal na tym samym poziomie co graliście.

Informacje zaczerpnięte z strony 

http://csgosquad.com/ranks

wypowiedzi pracownika Valve oraz własnych obserwacji.

Opublikowano

Niby to dla dobra graczy żeby każdy miał rangę na jaką zasługuję, ale tak naprawde coś to nie wyszło.
Wszyscy dobrzy pospadali do Goldów, albo silverów. 
Inni nie grają bo się boją o range.
Jeszcze inni mają stały skład więc ranga będzie jaka będzie dla wszystkich.

System jest zjebany i nie ma co się oszukiwać, ale teraz ranga tym bardziej nic nie znaczy. Ja już od dłuższego czasu mam ją w dupie, gram dobrze, ale o range nie dbam, spadne to spadne, proste.

banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...