Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Test Candy Bota [Od zera do SFE]

Tluczek9902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale mozna z niego korzystać dalej i tylko aktualizacje będą off czy jak? I kiedy te problemy miną?

To jest projekt testowania candy, nie projekt candy. Bot normalnie działa i aktualizacje też będą.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może ktoś podać link do pobrania bota ? :) mam wersje w której cały czas pokazuje mi żebym zainstalował flash player tylko że ja go posiadam <.<

Musisz mieć flash playera w internet explorerze, nie w przeglądarce z której korzystasz. Link do aktualnej wersji jest tutaj na forum w dziale poradniki.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. 

Bardzo interesujący temat, do którego mam pytanie.

Powróciłem po 2 latach do gry, dawniej używano kbot/ibota lub pbdo bota - wszystkie te boty bez wyjątków zbierały na pvp z podwójnymi skrzynkami +/- 10-12 tys uri na godzinę (bez profilu pod boxy). 

Na swoim koncie jeszcze nie zrobiłem tego profilu ani nie kupiłem wszystkich protokołów do Peta żeby zmaksymalizować zysk.

Niestety problem tkwi po stronie botów. Testowałem candy bota, którego mi zarekomendował kolega - chodził 9 godzin w nocy i uzbierał średnio zaledwie 6.000 uri na 1h (został tylko zestrzelony 3 razy na pvp i respił się po minucie w porcie na pvp). Ten słaby wynik idzie jeszcze wytłumaczyć, bo peta mi również zniszczono i rano zobaczyłem latający tylko i wyłącznie statek mimo zaznaczonych opcji żeby używał peta i zbieracza. Ustawienia gry mam ustawione jak zalecano, a jak zbierałem ręcznie boxy spokojnie miałem te ~10.000 uridium na godzinkę.  Więc po czym leży problem, jak sądzicie? Mieliście również taki problem? Z góry dziękuję Wam za odpowiedź oraz za aktywność.

P.S. 
Na obecnym koncie mam tzw. Vbota (kromcio bota), który też zbiera te boxy, niestety efekt jest jeszcze bardziej żałosny przez 7h zebrał około 15 tys. uri... 

Widziałem jeszcze nowego PB DO bota jednak działa podobnie do vbota i jeszcze za naprawy - wersję premium trzeba 15€ zapłacić.

Opublikowano

Witam.

Bardzo interesujący temat, do którego mam pytanie.

Powróciłem po 2 latach do gry, dawniej używano kbot/ibota lub pbdo bota - wszystkie te boty bez wyjątków zbierały na pvp z podwójnymi skrzynkami +/- 10-12 tys uri na godzinę (bez profilu pod boxy).

Na swoim koncie jeszcze nie zrobiłem tego profilu ani nie kupiłem wszystkich protokołów do Peta żeby zmaksymalizować zysk.

Niestety problem tkwi po stronie botów. Testowałem candy bota, którego mi zarekomendował kolega - chodził 9 godzin w nocy i uzbierał średnio zaledwie 6.000 uri na 1h (został tylko zestrzelony 3 razy na pvp i respił się po minucie w porcie na pvp). Ten słaby wynik idzie jeszcze wytłumaczyć, bo peta mi również zniszczono i rano zobaczyłem latający tylko i wyłącznie statek mimo zaznaczonych opcji żeby używał peta i zbieracza. Ustawienia gry mam ustawione jak zalecano, a jak zbierałem ręcznie boxy spokojnie miałem te ~10.000 uridium na godzinkę. Więc po czym leży problem, jak sądzicie? Mieliście również taki problem? Z góry dziękuję Wam za odpowiedź oraz za aktywność.

P.S.

Na obecnym koncie mam tzw. Vbota (kromcio bota), który też zbiera te boxy, niestety efekt jest jeszcze bardziej żałosny przez 7h zebrał około 15 tys. uri...

Widziałem jeszcze nowego PB DO bota jednak działa podobnie do vbota i jeszcze za naprawy - wersję premium trzeba 15€ zapłacić.

Treść tematu jest juz nieaktywna od dłuższego czasu jednak zastanawiam sie czy go nie reaktywowac.. Kto wie, moze na dniach sproboje co i jak

Edit: Podczas dodawania posta ucielo mi troche tekstu...

Co do Twojego pytania... Od jakiegoś czasu jest cos takiego jak "schładzanie boxow". Czyli im dluzej zbierasz boxy - tym mniej uri Ci wypada. Dodatkowo w Candybocie musisz ustawić sensivity. Bez niego ani rusz. Wg moich doświadczeń cb zbieral mi najlepiej przy 87/88 sensivity. Jesli chcesz zbierać event boxy - o ile się nie mylę musisz ustawić na 76 lub 78 sensivity.

Opublikowano

Ok, dzięki za poradę. 

Mam nadzieję, że po jakiś 24 godzinach przerwy to schładzanie się skończy i będę mógł normalnie śmigać.
Czyli max gdzieś pewnie z 10-15h dziennie można bocić aby nie przesadzić?

Opublikowano

Ok, dzięki za poradę.

Mam nadzieję, że po jakiś 24 godzinach przerwy to schładzanie się skończy i będę mógł normalnie śmigać.

Czyli max gdzieś pewnie z 10-15h dziennie można bocić aby nie przesadzić?

Dokladnie. Max 10-15h. Ja sam na podwajaczu bez peta i profilu wyciagalem srednio 36k/16h

Opublikowano

Bardzo dobry bot, zbiera 90% skrzynek, niestety ten schładzacz boxów włączył mi się wczoraj po 1,5h bo o ile przez pierwszą godzinę ładnie szło ok 4,5k to po zakończeniu - 3,5h było 9k może.

Mam tylko pewne obawy co do bezpieczeństwa, minęło już trochę czasu od zakończenia wsparcia a jak wiadomo bot ten nas loguje przez dziwną "przeglądarkę". Rok temu korzystałem z FSBot czyli pixelbota. Działał przez przeglądarkę np chrome i to było bezpieczne(o ile nie przyleci admin i będzie latał i bił :D)

Opublikowano

Bardzo dobry bot, zbiera 90% skrzynek, niestety ten schładzacz boxów włączył mi się wczoraj po 1,5h bo o ile przez pierwszą godzinę ładnie szło ok 4,5k to po zakończeniu - 3,5h było 9k może.

Mam tylko pewne obawy co do bezpieczeństwa, minęło już trochę czasu od zakończenia wsparcia a jak wiadomo bot ten nas loguje przez dziwną "przeglądarkę". Rok temu korzystałem z FSBot czyli pixelbota. Działał przez przeglądarkę np chrome i to było bezpieczne(o ile nie przyleci admin i będzie latał i bił :D)

Nie loguje on z dziwnej przeglarki. Loguje on nas z Internet Explorer - wiec trzeba miec najnowsza wersje aby nie bylo bugow.

Opublikowano

Dokladnie. Max 10-15h. Ja sam na podwajaczu bez peta i profilu wyciagalem srednio 36k/16h

To powiem Ci, że strasznie miernie to idzie :/. Zapewne jak grałeś wcześniej i pamiętasz stare czasy kbot/ibot potrafił wyciągnąć z podwajaczem bez profilu pod boxy na zwykłej mapie wyciągnąć około 10.000 uri/1h, ale niestety to były stare czasy. Nie mam czasu żeby zbierać kilka godzin boxy na pvp, ale przydałoby się żeby ten BugPoint usunął te ograniczenia.. Bo z wynikiem bocenia 30-60tys uri na dzień z podwajaczem i profilem i to jeszcze na bitewnych SFE będzie się robić z pół roku. Chyba, że dadzą jakieś Eventowe boxy i będzie można tydzień na nich się "odkuć" :).

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, prosze o pomoc , dlaczego z dnia na dzien wyrzucilo mi bota i pisze mi przy logowaniu 'wrong username/password' ? resetowalem kompa, usuwalem bota, rozpakowywalem ponownie i dlaczego za kazdym razem mam to samo? przedtem nie mialem takiego komunikatu i normalnie logowalem sie na bota..prosze o pomoc..

post-1551095-0-23975600-1488833206_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...