Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Banwave L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tematy o banach znikają z forum w tak szybkim tempie, że zaraz forum upadnie z braku aktywności xD Admini się śmieją z ludzi i piszą jakieś brednie, że nie umieją cheatować stąd banwave...

pozwolę sobie zaraz właśnie na taki eksperymencik, założę temat zobaczymy jak szybko zniknie :)

Opublikowano

No jeżeli już developer który zarabia na swoim skrypcie (chociaż moge się mylić) daje informacje w swoim skrypcie że L# jest wykrywalny i administracja to ukrywa to coś musi być na rzeczy ;)

Opublikowano

No jeżeli już developer który zarabia na swoim skrypcie (chociaż moge się mylić) daje informacje w swoim skrypcie że L# jest wykrywalny i administracja to ukrywa to coś musi być na rzeczy ;)

Sie nie dziwie. Większość devsów spierdoliła na nulleda i nie ma kto zrobic antycheata :) Nawet hellsing pisał że joduska to studencik łakomy na hajs.

Opublikowano

Studenciak kontra firma z miliardowymi przychodzami, czy on jest geniuszem, czy my nie potrafimy używać skryptów?

Mógłbyś to bardziej rozwinąć? jaka firma, jakie miliardowe przychody, skąd?  xD

Co do L#, tego twojego banwave nie odczułem, pewnie kod 9001...

Zyski Riot Games w 2015 roku wyniosły ponad 1,3 mld. $ . Nie, ja już nie gram na L#.

aaa, k

Opublikowano

Mógłbyś to bardziej rozwinąć? jaka firma, jakie miliardowe przychody, skąd?  xD

Co do L#, tego twojego banwave nie odczułem, pewnie kod 9001...

Zyski Riot Games w 2015 roku wyniosły ponad 1,3 mld. $ . Nie, ja już nie gram na L#.

Opublikowano

Od roku cisne na Sharpie, bana jakos nie ma, pewnie evade i cassio odpalone bez humanizera i płacz. Logiczne, ze bany dostaja wszyscy w tym samym momencie.

XDD. Człowieku, kto normalny gra tak chujowym championem jakim aktualnie jest Cassiopeia. Teraz na skryptach free elo jest na adc pokroju Tristana, Lucian czy Vayne. I to właśnie głównie przez granie na adc dostawałem bana. Bo reszcie linii grałem tylko Ryzem i Lee Sinem, a Ryze był na humanizerze :)

A Cassio to ja z 1.5 roku nie widziałem odpalonej bo każdy mądry wie, że nawet na humanizerze widać, że ktoś jest odpałem.

Opublikowano

XDD. Człowieku, kto normalny gra tak chujowym championem jakim aktualnie jest Cassiopeia. Teraz na skryptach free elo jest na adc pokroju Tristana, Lucian czy Vayne. I to właśnie głównie przez granie na adc dostawałem bana. Bo reszcie linii grałem tylko Ryzem i Lee Sinem, a Ryze był na humanizerze  :)

A Cassio to ja z 1.5 roku nie widziałem odpalonej bo każdy mądry wie, że nawet na humanizerze widać, że ktoś jest odpałem.

Masz rację. Kiedyś grałem Cassio 24h ale od około roku przestałem. Widać gołym okiem kto gra na skrypcie. Nic więc dziwnego, że teraz rzadko ją widać w grze. Tak samo Katarina.

Opublikowano

Masz rację. Kiedyś grałem Cassio 24h ale od około roku przestałem. Widać gołym okiem kto gra na skrypcie. Nic więc dziwnego, że teraz rzadko ją widać w grze. Tak samo Katarina.

Katarina z delay'ami jest grywalna.

eSwH2k3.png

Opublikowano

ja nadal bez bana ostatnio sobie wjechalem na duoski z disem zeby go troche wyboostowac i pogralem sobie na dev cassio ale nikomu nie mowcie ze gralem na szarpie z disem heh

Opublikowano

Joaduskame znowu ogłosił jak to wielce nie ominęli anty czita rito, pewnie będzie 2 miesiące spokoju i znowu się zaczną bany . Następuje ta sama sytuacja jak niedawno "ominęliśmy" "wiemy już co powodowało bany" . Jeżeli dalej ktoś się nabrał i znowu zamierza kupić suba dla szwabów to powinien się zastanowić 10 razy. Zauważył, że jest odpływ subów ze względu na ciągłe bany i teraz wciśnie wszystko żeby tylko ludzie do niego wrócili.

Opublikowano

TL;DR: We are safe again, the detection was server sided and we don't recommend other scripting platforms at the moment due to the vulnerability.

Ten tekst to mnie rozjebał. Nie dość że jego gówno jest wykrywalne, to stara się wmówić ludziom że są jakieś zabezpieczenia i że tylko on je ominął :v :v

tonący brzytwy się chwyta, a płatności za L# miały przyczynić się do zmniejszenia szansy na bana po słynnym banwave w 4.20 :v

Opublikowano

TL;DR: We are safe again, the detection was server sided and we don't recommend other scripting platforms at the moment due to the vulnerability.

Ten tekst to mnie rozjebał. Nie dość że jego gówno jest wykrywalne, to stara się wmówić ludziom że są jakieś zabezpieczenia i że tylko on je ominął :v :v

tonący brzytwy się chwyta, a płatności za L# miały przyczynić się do zmniejszenia szansy na bana po słynnym banwave w 4.20 :v

Ja powiem tak. L# na pewno nie jest bezpieczny. To trzeba z góry powiedzieć. Natomiast zastanawiam się po tym co tam napisał apropo server-side detection, czy on wkręca ludzi czy tak rzeczywiście było. Bo mi też się nie chce wierzyć że wszystkie bany 9001 są manualne. Coś musi być na rzeczy. Zoomhack jest wykrywany od strony serwera więc myślę że takie płynne orbwalkowanie też stało się wykrywalne. Nie zrobią nagłej fali banów bo to jedynie umocniłoby zabezpieczenia programów do skryptowania.

Opublikowano

Tak sobie wbijam na mpc żeby zobaczyć co piszecie o L# i stwierdzam że same dzieci tutaj.

"Jeżeli dalej ktoś się nabrał i znowu zamierza kupić suba dla szwabów to powinien się zastanowić 10 razy" - Za każdym razem będzie prawdopodobieństwo bana... Jeżeli ktoś nie ma zamiaru to niech nie kupuje a jeśli ktoś już kupi to raczej wie że bana dostać może. Za cheaty bana zawsze wyrwać można... - musiałem to powtórzyć.

To nie jest kwestia tego że ktoś się nabrał, to on wybrał kupno suba i to jest jego wina że grał na cheatach...

Jeżeli nie chcesz bana to nie graj na skryptach - Proste i logiczne.

Wy tylko na jodusce, że przez niego bany lecą ale to wy gracie na L#, to wy kupujecie suby.

Btw wszyscy tutaj skoro już wiecie że za to bany lecą to mam nadzieje że tego "gówna" od "szwaba" nie kupicie i nie będziecie potem na niego napierd**** 24/7 bo przez niego bany macie.

Nie bronie go ani nic takiego, jestem neutralny, ale to co wy tu piszecie to po prostu mnie bawi.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Tak sobie wbijam na mpc żeby zobaczyć co piszecie o L# i stwierdzam że same dzieci tutaj.

"Jeżeli dalej ktoś się nabrał i znowu zamierza kupić suba dla szwabów to powinien się zastanowić 10 razy" - Za każdym razem będzie prawdopodobieństwo bana... Jeżeli ktoś nie ma zamiaru to niech nie kupuje a jeśli ktoś już kupi to raczej wie że bana dostać może. Za cheaty bana zawsze wyrwać można... - musiałem to powtórzyć.

To nie jest kwestia tego że ktoś się nabrał, to on wybrał kupno suba i to jest jego wina że grał na cheatach...

Jeżeli nie chcesz bana to nie graj na skryptach - Proste i logiczne.

Wy tylko na jodusce, że przez niego bany lecą ale to wy gracie na L#, to wy kupujecie suby.

Btw wszyscy tutaj skoro już wiecie że za to bany lecą to mam nadzieje że tego "gówna" od "szwaba" nie kupicie i nie będziecie potem na niego napierd**** 24/7 bo przez niego bany macie.

Nie bronie go ani nic takiego, jestem neutralny, ale to co wy tu piszecie to po prostu mnie bawi.

Ja nie kupiłem suba ani razu po banie na moim smurfie lol. Jak nulled jeszcze robił cracka to założyłem celowo dla eksperymentu nowe konto wbiłem tam chyba 5 lvl, po kilku dniach perm także no.

Opublikowano

Ja nie kupiłem suba ani razu po banie na moim smurfie lol. Jak nulled jeszcze robił cracka to założyłem celowo dla eksperymentu nowe konto wbiłem tam chyba 5 lvl, po kilku dniach perm także no.

Ja sobie pykałem na cracku na swoim mainie... Bana nie mam także noo...

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Co wy chcecie, Cena jest adekwatna do usług jakie wam dostarczają xD

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...