Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie działa mi żaden serwer hostowany przez Enderchest.pl?

Kisieeeeel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Tak jak w temacie.

Chciałam sobie pograć na jednym z serwerów hostowanych przez tą stronę i patrzę - nie mogę wbić!

Weszłam na inny z końcówką ench.pl i ciągle to samo. Próbowałam jeszcze kilka innych opcji, ale każda miała "Can't reach server".

Stąd moje pytanie - co się mogło stać? Coś ze stroną?

!!!Dodam, że inne serwery (np. Craftboardy) mi działają!!!

­

Opublikowano

­Kilku moich znajomych miało podobny problem, spróbuj dostać od nich IP cyferkowe, zwróć też uwagę na wielkość liter.

Masz minecrafta premium?

Opublikowano

­Kilku moich znajomych miało podobny problem, spróbuj dostać od nich IP cyferkowe, zwróć też uwagę na wielkość liter.

Masz minecrafta premium?

A IP jest jakieś inne niż "cyferkowe" ?

TEMAT

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A IP jest jakieś inne niż "cyferkowe" ?

Jest jeszcze coś takiego jak domena, pełni funkcję trwają sama jak ip tylko jest łatwiejsze do zapamiętywania.

Opublikowano

@topic

moze EnderChest zablokowal dostep do ich serwerow z twojego IP? Mozliwe ze ktos DDoSowal z takiego samego IP i zablokowali.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Jesteś w botnecie i zablokowali Ci ostęp do ich hostingu ze względu na ataki, gratuluję klikania we wszystko co tylko się pojawi na ekranie monitora.
Spróbuj ping ADRESIP w wierszu poleceń, jeśli tam nic nie pokaże to pisz do nich - innego sposobu, aby grać na tym IP co masz nie ma.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...