Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje pomocy z serwerem na hostingu Enderchest - pluginy.

trtrytrtttt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiam, ostatnio zakupiłem server na enderchest z mozliwoscia dodawania pluginow, pobieram je na 1.7.2 wchodze na strone klikam wgraj pluginy i pisze ze wszystko dobrze, ale na serverze te pluginy nie działają? co jest przyczną?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngtrtrytrtttt Wersja pluginów jest kompatybilna z wersją serwera?

Tak. Jestem tego pewien. Są na 1.7.2 - rO2 czy jakoś tak niektóre na samo 1.7.2 a na serverze jest obecnie 1.7.2.

Moze takie glupie pytanie, ale restartowales serwer XDDDDD?

Tak server był resetowany.

Opublikowano

Połącz się przez Ftp, polecam program WinScp, i wgrywaj je prosto z bukkit.org, oraz polecam Ci zmienić silnik na Spigota 1.7.10

j

Opublikowano

Zmien FTP

Odczekaj, aż pliki zostaną dodane

@ZombieMc Jak Zmienić ftp?

Połącz się przez Ftp, polecam program WinScp, i wgrywaj je prosto z bukkit.org, oraz polecam Ci zmienić silnik na Spigota 1.7.10

Aaa wiem mam je wgrać tak , ale one nie działają z katalogu który  tam jest a to by było łatwiejsze, mój znajomy tak ma, a co to ten spigot 1.7.10 ? Na 1.7.10 nie ma pluginów a co to ten spigot możesz wytłumaczyć?

Ojenki chłopaki, dzięki wszystkim już dałem sobie rade dzięki wam, bo chciałem zmienić na tego spigota i zobaczyłem ten napis Wersje rozwojowe Minecraft. Niezalecane (nie wszystko może działać prawidłowo). Bez obsługi pluginów/modów. a takiej używałem, dzięki wielkie i tam rozdam te lubie to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...