Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HARD] KeiroS-SF

LyKa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No kolejny raz się nie popisałeś :x

1. HARD to hard pod wieloma względami. Nie tylko mniejszy exp i mniej grzybków na start.
2. IS na tego typu serwerach powinien być jakoś rozwinięty... Osiągnięcia tylko za lv? Prosze...
3. Nie działający bonus dzienny/lub specjalnie nie działający w dzień założenia konta
4. Śmieszne ceny za grzybki. 20 zł i masz VIPA na miesiąc+ 1400 grzybów? No bez przesady, niszczysz tym serwer.
5. Potki za 20 grzybów dające 45 umiejętności?

Reasumując serwer niedopracowany jak cholera. Jakiś bogacz sobie wbije, wyśle sms za 100zł i ma topkę do końca serwera (max 3 dni xD)

Pozdrawiam
Naczelny hejter tego działu.

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

No kolejny raz się nie popisałeś :x

1. HARD to hard pod wieloma względami. Nie tylko mniejszy exp i mniej grzybków na start.

2. IS na tego typu serwerach powinien być jakoś rozwinięty... Osiągnięcia tylko za lv? Prosze...

3. Nie działający bonus dzienny/lub specjalnie nie działający w dzień założenia konta

4. Śmieszne ceny za grzybki. 20 zł i masz VIPA na miesiąc+ 1400 grzybów? No bez przesady, niszczysz tym serwer.

5. Potki za 20 grzybów dające 45 umiejętności?

Reasumując serwer niedopracowany jak cholera. Jakiś bogacz sobie wbije, wyśle sms za 100zł i ma topkę do końca serwera (max 3 dni xD)

Pozdrawiam

Naczelny hejter tego działu.

no w sumie poty przesadzone zwieksze ich cene albo usunę :) a cena grzybów jest dobra :) bonus dzienny nie działa w dzień założenia konta specialnie. fajna sygnaturka ;d

ps niedlugo dorobie osiagnieca :)

Opublikowano

Hahahah z tymi grzybkami to beka xD

czemu ? :) postaram się naprawić jeśli mi wskażesz problem ;d

Opublikowano

Dzięki, warto wiedzieć, bo przy avatarze nic nie jest napisane ^^

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Widać, że świeży serwer na razie nie odczuwam żadnych błędów mam nadzieje, że serwer się bardziej rozwinie i będzie wiecej graczy, pozdrawiam Gerwazus

Pomogłem Daj +Będę wdzięczny.

Opublikowano

Może ktoś podać średnio ile graczy jest online w grze?

Chociaż po cenach w IS widzę że serwer nie jest trudny :]

nie jest trudny ,ale łatwy też ;) na aterios jest non stop 250+ graczy nyza 50+ graczy ,a keiros-sf sie rozwija :)

Opublikowano

Bardzo pozytywny serwer i rozwijający się ;) Administrator odpowiada na maile, wszystko działa oprócz małych ledwie widocznych bugów. Takze serdecznie polecam i zapraszam do grania :D

Pozdrowienia, HiPat

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...