Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam nauczyciela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z tej strony Piotrek, wiele osób mnie zna bo dość często pomagałem z serwerami ts3 i mc. Dziś chciałbym poprosić kogoś aby mógł mnie uczyć wszystkiego do tworzenia serwera metin2. Mój komputer ma dyski ssd, procka intel jednego z lepszych i sporą ilość ram więc do nauki idealny (łączę to 20mb ale niedługo będzie 80). Osoba która mnie teraz będzie uczyć przez pewien czas będzie mogła zrobić w przyszłości ze mną serwer który w całości będzie sponsorowany przeze mnie. Osoba która mnie będzie uczyć musi posiadać mikrofon i ts3. Osoby chętne proszę o zostawienie do siebie kontaktu.

Opublikowano

Ja napisałem nie chce odpłatnych nauk chyba że na prawdę zobaczę że dużo mnie nauczyła osoba oczywiście jestem w stanie zapłacić i to nawet więcej niż ludzie Sb cenią. Tylko że nie płacę od razu za naukę której znając życie wgl nie będzie.

Oczywiście jestem dość znany na MPCForum i wypromuję osobę która będzie moim nauczycielem i z czasem jak zauważę że mi dochodzi wiedza o tworzeniu serwerów MT2 to będzie $$$$. Promuję osobę która zacznie ze mną współpracę.

Opublikowano

Pietrek spoko się wydaje.,

Oferta prosta i bardzo ładna.

Polecam

@Tesoria

@1361622928-U485574.pngasfen

@Canzas

Buhahahahaha wiedziałem że polecisz takich pseudo techników którzy potrafią tyle co aroB bez urazy xD

Ci co tu wymieniłeś, patrza na hajs tak jak Ty ;)

Ja ich serdecznie nie polecam, w sumie chyba wiadome czemu? złodzieje to mało powiedziane :)

Zaraz hejt poleci haha :D

Fajnie i konkretnie napisane można polecić.

Czytaj uważnie na drugi raz, nie nie fajnie napisane bo brakuje tu dużo najważniejszych szczegółów ale to już pod spodem napiszę.

Ja napisałem nie chce odpłatnych nauk chyba że na prawdę zobaczę że dużo mnie nauczyła osoba oczywiście jestem w stanie zapłacić i to nawet więcej niż ludzie Sb cenią. Tylko że nie płacę od razu za naukę której znając życie wgl nie będzie.

Oczywiście jestem dość znany na MPCForum i wypromuję osobę która będzie moim nauczycielem i z czasem jak zauważę że mi dochodzi wiedza o tworzeniu serwerów MT2 to będzie $$$$. Promuję osobę która zacznie ze mną współpracę.

I bardzo dobrze że nie będziesz płacić od razu bo tak naprawdę nie ma tu prawie żadnych osób, którzy Ciebie cokolwiek nauczą bez hajsu z góry mówię.

Ja Cie jakoś mało kojarzę z tego forum, zatem nie jesteś w miare dobrze znany hueh, to nie hejt :D

Ja już dużo razy komuś pomagałem, pomagałem nie za hajs lecz ja także mam warunki co do nauki, jeśli zobaczę że komuś się nie chce uczyć i idzie z każdym nawet najłatwiejszym problemem to wybacz ale taka osoba jest skreślana od razu. 

Ja bym chętnie Ciebie wprowadził w świat metina ale tutaj w "podaniu" brakuje tego np.:

- czy masz dobrą znajomość c++ czy nigdy nie miałeś styczności z c++?

- wiesz jak wypakować klienta programem epack? 

- czy ogarniasz nieco edycję klienta? 

- czy wgl masz pobrane source metina oraz klienta 40k? 

- czy wgl chcesz pracować na source? jeśli nie, to przyczyny i dlaczego.

- ile byś mógł spędzić czasu nad "nauką"? 

- i jak szybko się uczysz? 

- czy masz 19+?(nie musi być konkretny wiek, byleby był stały dochód zarobkowy) to akurat ważne bo hajs się musi jakoś zgadzać ^^

Jak na razie tyle, jak widzisz jak ktoś by Ciebie tu chciał "czegokolwiek" nauczyć to prędzej sam się nauczysz niż od innych ^^

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Buhahahahaha wiedziałem że polecisz takich pseudo techników którzy potrafią tyle co aroB bez urazy xD

Ci co tu wymieniłeś, patrza na hajs tak jak Ty ;)

Ja ich serdecznie nie polecam, w sumie chyba wiadome czemu? złodzieje to mało powiedziane :)

Zaraz hejt poleci haha :D

Czytaj uważnie na drugi raz, nie nie fajnie napisane bo brakuje tu dużo najważniejszych szczegółów ale to już pod spodem napiszę.

I bardzo dobrze że nie będziesz płacić od razu bo tak naprawdę nie ma tu prawie żadnych osób, którzy Ciebie cokolwiek nauczą bez hajsu z góry mówię.

Ja Cie jakoś mało kojarzę z tego forum, zatem nie jesteś w miare dobrze znany hueh, to nie hejt :D

Ja już dużo razy komuś pomagałem, pomagałem nie za hajs lecz ja także mam warunki co do nauki, jeśli zobaczę że komuś się nie chce uczyć i idzie z każdym nawet najłatwiejszym problemem to wybacz ale taka osoba jest skreślana od razu. 

Ja bym chętnie Ciebie wprowadził w świat metina ale tutaj w "podaniu" brakuje tego np.:

- czy masz dobrą znajomość c++ czy nigdy nie miałeś styczności z c++?

- wiesz jak wypakować klienta programem epack? 

- czy ogarniasz nieco edycję klienta? 

- czy wgl masz pobrane source metina oraz klienta 40k? 

- czy wgl chcesz pracować na source? jeśli nie, to przyczyny i dlaczego.

- ile byś mógł spędzić czasu nad "nauką"? 

- i jak szybko się uczysz? 

- czy masz 19+?(nie musi być konkretny wiek, byleby był stały dochód zarobkowy) to akurat ważne bo hajs się musi jakoś zgadzać ^^

Jak na razie tyle, jak widzisz jak ktoś by Ciebie tu chciał "czegokolwiek" nauczyć to prędzej sam się nauczysz niż od innych ^^

Pozdrawiam.

Nie znasz mnie może Ty bo ja nie siedziałem w dziale Metin2, wolę dział TeamSpeak lub WWW(Dawno dawno temu dział MineCraft). 

Teraz odpowiem na Twoje pytania:

- Nie, nie ogarniam C++ dlatego też proszę kogoś kto będzie mnie uczył wszystkiego co związane z serwerem Metin2.

- Tak to już akurat wiem bo typek mnie uczył ale jakoś ślad po nim zaginął.

- Ogarniam jak dodać/usunąć item, zrobić rooty aby móc z serwerem się połączyć(podstawy).

- Akurat tak się składa że mam, ale z pobraniem nie ma problemu bo clienta 40k pobierałem w około 4-5minut.

- Jak najbardziej wolę od razu uczyć się na source niż robić sobie jakiś mętlik w głowie.

- Pracuje w systemie 4 zmianowym więc robię dniówkę na następny dzień nockę i mam 2 dni wolnego więc mam sporo czasu wolnego.

- Skąd mam wiedzieć jak moja głowa przyswoi sobie wiedzę z zakresu Tworzenie serwera Metin2.

- Z wiekiem jest ok bo rocznikowo mam 20 lat ale do pełnej 20 brakuje troszkę.

@ref proszę o pisanie na PW lub opinie pod tematem :)

Szczerze to ci powiem @kamil2321 że Ciebie to ja wgl nie kojarzę z tego forum :)

Opublikowano

Ja polecam @Harvettia

Jeśli ta osoba byłaby zainteresowana to raczej ona się zgłosi ja na siłę nie będę pisał do niego bo widzę że Tworzy już jakiś serwer. Nie polecajcie mi tutaj osób tylko niech się zgłaszają osoby zainteresowane indywidualnie a nie przez pośredników ;)

Opublikowano

Spoczko polecam, oferta ładnie rozpisana ale ciężko ci będzie się nauczyć Game luz ale source jeszcze cięższy :P

ziAxB2s.png?1

Opublikowano

Spoczko polecam, oferta ładnie rozpisana ale ciężko ci będzie się nauczyć Game luz ale source jeszcze cięższy :P

Wychodzę z założenia że wszystko jest dla ludzi więc myślę że dam radę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...