Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Crew vs. Forza Horizon 2

LifeIsDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały mankament odnośnie kupna jednego z wymienionych wyżej tytułów a mianowicie kompletnie nie znam się na grach wyścigowych moją pierwszą i jedyną stycznością z owymi grami był tytuł "FlatOut 2".Głownie stawiam na grę ze znajomymi,dynamiczne wyścigi,różnorodność samochodów oraz grafikę.         

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLifeIsDeath Zależy od platformy. Jeśli masz PC, to nie masz wyboru (chyba), ponieważ z tego co wiem, Forza Horizon 2 nie obsługuje komputerów, bynajmniej na razie. Natomiast jeśli masz wybór pomiędzy tymi dwoma grami, to lepsza byłaby Forza Horizon 2.
Szkoda, że zamknęli serwery FlatOut 2, pograłbym sobie online.

Opublikowano

horizon 2 jest jedynie na Xbox One'a, to jest exclusive.

Z tego co wiem to ostatnio było można za darmo The Crew pobrać na Uplay i przetestować.

Ja osobiście pobrałem trial the crew na ps4, i muszę powiedzieć że the crew jest lekko bardziej fabularna, gdyż mamy główną postać, musimy wbić się do gangu itp itd.

Horizon jest tak poprostu - grą wyścigową z przepięknym otwartym światem.

Jeśli chodzi o grafikę, to wygrywa chyba Horizon, ponieważ widoki - szczególnie we włoszech - są nie ziemskie.

w the crew też jest ładny krajobraz ale gramy jedynie w USA, co też nie jest takie złe.

Ogólnie jeśli chodzi o gre z przyjaciółmi, to brał bym the Crew, bo w grze o to właśnie chodzi aby grać w ekipie,

Horizon bym brał jedynie jeśli chodzi o wybór samochodów - bo są naprawde fajne - i ogólne krajobrazy, dlc, i trasy wyścigowe

harley.png

Opublikowano

The Crew można testować za free przez 2 godziny (na PC, PS4 albo XBOX One).

Na wstępie dodam, że w The Crew ostatnio weszła aktualizacja poprawiająca grafikę ;)

Nie miałem okazji pograć w Forzę, ale The Crew posiadam od kiedy wyszło (grudzień 2014) i mogę Ci polecić ten tytuł ;)

Ciekawa kooperacja, wątek fabularny, emocjonujące pvp, system ligowy i frakcyjny oraz wizytówka gry - "Ekipa".

Gracz nie ma czasu się nudzić :D Ma do dyspozycji poczekalnie pvp, misje frakcyjne, różnego rodzaju testy umiejętności, tunerów, sprzedawców aut i wiele więcej...

Nie można też pominąć wielkiego otwartego świata ;) Dla wyobrażenia - żeby pokonać drogę z zachodniego wybrzeża na wschodnie dość szybkim autem trzeba poświęcić ok. 30 minut.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Potwierdzam to co powiedział kolega up.

Jedna trasa z Detroid do Los Angeles to jakieś +90km w grze, żeby to przejechać trzeba poświęcić 30-40 minut, ale nawet taka podróż bez celu jest naprawde przyjemna, bo jest na co popatrzeć.

Jeśli masz dobry komputer który potrafi wymaxować The Crew to naprawdę widoki są przepiękne, sam gram na ps4 i muszę powiedzieć że konsola daje rade sprostować zadaniu ukazania tej ładnej grafiki.

System ulepszania samochodów też jest całkiem fajny, ulepszacze można zdobyć z np. coś w stylu opuszczonych aut, które są porozrzucane po mapie, i włącza ci sie coś w stylu sonaru na mapie gdy przy nich przejeżdzasz.

Według mnie naprawdę warto dać szanse The Crew. :)

harley.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...