Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyBlock nowej generacji - drop ze stone czy normalnie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, drop z kemienia - czy kupowanie rud za hajs zdobyty z innych itemów?
Na serwerze będzie coś w stylu CobbleX - FarmiXXX [ zamiast z cobbla to z plonów ]

Dzięki za odp, polecą +

Opublikowano

@MadixxD Szczerze, to strasznie mało się dowiedziałem. Powiedz coś więcej jak to będzie wyglądać, będę wtedy w stanie ocenić, na razie wiem, że będzie coś w stylu CobbleX.

A jeśli dobrze zrozumiałem - to drop zamiast z cobbla, to z plonów - jest to mało realistyczny pomysł i nie sądzę, że jakoś szczególnie oryginalny.

Opublikowano

FarmX xD niby coś innego ale i tak mało oryginalne.

Jeśli chodzi o drop to mały ale ze stone, a rudy mogą być w sklepie. Drop ma być mały bo drop ze stone to dodatek, to skyblock a nie surivval żeby był duży drop rudy mają wypaść raz poraz ale generalnie ludzie mają je zdobywać ze sklepu, taka moja opinia :-)

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

@554461402688252517908.png Adder. FarmiXXX to będzie się crsftowalo, ale z plonow, bo cobble na skyblocku potrzebny :D ( zobacz tematy na moim profilu ).

A pytanie tego tematu czy drop z rud ma być czy kupowanie w sklepie za walute, która zdobedziemu za sprzedawanie innych rzeczy. Sorki na tele jestem.

Opublikowano

zrób drop z cobblestone tyle powinno wystarczyć.

O

/V\

/''\

Opublikowano

Bez dropu z cobblestone. Dobrze wymyśliłeś z tymi rudami :)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Mały procent na drop z generatora cobbla i tablica wyników z dropami.

Plugin jest wydajniejszy ! Rozumiesz to czy przewinąć od noooowa ! Ostrożny bądz i uważaj na skrypty !

Opublikowano

Ale tryb skyblock składa się z kopania rud a nie kopania kamienia jak na serwerach hardcore

Wstawienie drop ze stone moim zdaniem zniszczyłoby serwer i tyle

Wkrótce

Opublikowano

Z stone byloby spoko, pierw masa kopania cobbla, potem zdobywanie paliw które mogą przetopić na stone, a na koniec walka z % o surowce z stone, w sumie pogralbym ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...