Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping w grze i komunikator głosowy

BetonOficjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie może jakieś pomysły na ping?

Żeby zmniejszyć oczywiście :)

A czy TS zabiera mniej neta od Skype.

Wiecie o co chodzi co jest lepsze żeby był lepszy ping Skype czy TS czy nie ma różnicy bo nigdy na to uwagi nie zwracałem.

I jeszcze jakieś sposoby.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Zacznij pisać wyraźnie i używać znaków interpunkcyjnych. Jak długo występuje problem? Czy zauważyłeś po czym zaczął Ci ' skakać ' ping? Jaki system? Wykonaj speedtest - umieść screena.

Opublikowano

TS zdecydowanie jest lepszy do rozmów podczas gier. No ale jeżeli ktoś ma dobry internet, to mu to nie zrobi różnicy. :v Niby cFosSpeed pomaga przy słabym łączu, więc polecam.

Opublikowano

Spróbuj użyć WTFast może a powinno zmniejszyć  Ci ping. 

Opublikowano

TS zdecydowanie jest lepszy do rozmów podczas gier. No ale jeżeli ktoś ma dobry internet, to mu to nie zrobi różnicy. :v Niby cFosSpeed pomaga przy słabym łączu, więc polecam.

Kiedyś używałem tego programu i uznałem to za gówno.

Dziś użyłem i to samo mówię bez tego gówna na DM pingu mam 60 a z tym to 80.

@Edit

@Zarax

Jeżeli to odinstaluję to ping wróci do normy?(narazie tego nie widzę chyba że to zbieg okoliczności)

@Kinga Duda

A co do tego programu to tera trzeba się zarejestrować zrobiłem to ale przy logowaniu nie działo więc w dupie ten program.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Kiedyś używałem tego programu i uznałem to za gówno.

Dziś użyłem i to samo mówię bez tego gówna na DM pingu mam 60 a z tym to 80.

@Edit

@Zarax

Jeżeli to odinstaluję to ping wróci do normy?(narazie tego nie widzę chyba że to zbieg okoliczności)

@Kinga Duda

A co do tego programu to tera trzeba się zarejestrować zrobiłem to ale przy logowaniu nie działo więc w dupie ten program.

Wątpię, że to przez to. Kiedyś jak jeszcze miałem radiówkę i wysoki ping w grach, to to mi trochę pomagało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...