Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mag 22 lvl - expienie

polska1290

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie expić magiem 22 lvl, kampanie zrobione oraz te misje niebieskie takze, jakie eq robic, jak zdobywac, gdzie oplaca sie dropic/farmic kase oraz jakich umiejetnosci uzywac podczas expienia, gdyz raczej na mobach ze swojego lvl umieram, oraz ogolne porady dla poczatkujacego jakie Wam przyjda do glowy.

Opublikowano

Zależy gdzie grasz. Po stronie asmo jest pełno pobocznych questów ( błękitnych ), po prostu musisz poszukać, nikt ci nie poda całej rozpiski gdzie, co, jak, kiedy. O ekwipunek się nie martw, teraz dostaje się najlepszy z questów z kampanii. Kihahy wpadają same podczas robienia questów. Na tym lvl raczej nie będą ci potrzebne, bo wszystko masz podane na tacy. Jakich umiejętności? Cóż, na tym lvl nie masz ich zbyt wiele, więc używaj wszystkich i oczywiście ataku z dystansu :) Mag posiada też buffa 'kamienna skóra' i staraj się zawsze na nim chodzić.

Opublikowano

Kolejny temat dotyczący lvlowania postaci.
Znowu odsyłam do innego tematu, w którym podawałem expowiska na konkretne przedział lvlowe oraz sposób na wbicie 65 w 14 godzin. 

Opublikowano

Koledzy wyżej już trochę odpowiedzieli Ci na Twój temat. Dodatkowo mogę CI polecić filmik na yt od Chłopaczka (linku w celach antybana nie podam), może nie jest on skierowany pod pve, lecz mam nadzieję że coś z niego wyciągniesz :) 

Ale dodam też od siebie. Musisz się bawić czarodziejem, jest to na tyle specyficzna postać, która nie tyle trzyma na sobie mobka, tylko ucieka mu, wrzuca pewnego rodzaju zatrzymania, przemiany i wtedy odpala mocniejsze skille. Staraj się również stać jak najdalej 25m, bo taki jest zasięg na większości skilach. Da Ci to możliwość użycia kilku mocniejszych skilli zanim mobek dobiegnie do ciebie ;)
A przede wszystkim baw się ! W razie pomocy na Dramusie po strone ely jestem do pomocy ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...