Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o zmianę nicku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem  że to nie jest odpowiedni temat na takie pytania, ale gdzie indziej mogę je zadać :/

Czy na tym forum jest możliwość zmiany nicku (wyświetlanej nazwy użytkownika).. prosiłbym o pomoc, wskazówki, szukałem w ustawieniach i nie mogłem znaleźć, lecz widziałem na moim profilu "Historia nazw użytkownika", więc to się wiąże z tą możliwością, tylko gdzie ona jest.. ? - Nie chcę zakładać nowego konta :(

x

Opublikowano

Witam, wiem  że to nie jest odpowiedni temat na takie pytania, ale gdzie indziej mogę je zadać :/

Czy na tym forum jest możliwość zmiany nicku (wyświetlanej nazwy użytkownika).. prosiłbym o pomoc, wskazówki, szukałem w ustawieniach i nie mogłem znaleźć, lecz widziałem na moim profilu "Historia nazw użytkownika", więc to się wiąże z tą możliwością, tylko gdzie ona jest.. ? - Nie chcę zakładać nowego konta :(

Na empisi możesz jedynie za wygranie w konkursach lub jeśli masz rangę Gold/Blue/Black/Best Member i inne...

Opublikowano

Na empisi możesz jedynie za wygranie w konkursach lub jeśli masz rangę Gold/Blue/Black/Best Member i inne...

W jaki sposób najłatwiej można uzyskać jedną z tych rang?

x

Opublikowano

W jaki sposób najłatwiej można uzyskać jedną z tych rang?

Konkursy organizowane na mpc. Na stronie głównej po prawej stronie taka tabelka z aktywnymi konkursami

Opublikowano

Chyba gdy się ma range Gold Membera można zmienić nick ale tylko raz. Te rangi są do wygrania w praktycznie każdym konkursie.

harley.png

Opublikowano

Black member ma możliwość zmiany nicku 3 razy jeśli by ktoś chciał wiedzieć. Teraz były święta i można było łatwo zdobyć wiec szkoda ze sie troszkę spóźniłeś :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Black member ma możliwość zmiany nicku 3 razy jeśli by ktoś chciał wiedzieć. Teraz były święta i można było łatwo zdobyć wiec szkoda ze sie troszkę spóźniłeś :D

A ten tekst "Miły Koteł :3" ? Nad avatarem.

Opublikowano

A ten tekst "Miły Koteł :3" ? Nad avatarem.

Niektóre rangi funkcyjne na forum, a także nagroda Best Member, którą uzyskuje się po wymianie Golda + Blue + MPC Champion. Best daje także zmianę nicku co 3 miesiące. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Niektóre rangi funkcyjne na forum, a także nagroda Best Member, którą uzyskuje się po wymianie Golda + Blue + MPC Champion. Best daje także zmianę nicku co 3 miesiące. 

Chyba źle mnie zrozumiałeś.. Jak zmienić tekst nad avatarem z Pijawka III na np. Tiger Kobra

Opublikowano

Chyba źle mnie zrozumiałeś.. Jak zmienić tekst nad avatarem z Pijawka III na np. Tiger Kobra

Nie, nie zrozumiałem Cię źle. Tak jak MararOn wspomniał, możesz jeszcze go ustawić za pomocą Blacka, o którym zapomniałem.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...