Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy brzuszki są dobre do spalenia brzucha oraz nabrania trochę siły?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Samymi brzuszkami nic nie zdziałasz, tłuszcz zostanie a tylko utwardzisz brzuch. Przede wszystkim dieta,do picia tylko woda, ograniczenie cukru, tłuszczu, węglowodanów itd a po drugie jeżeli chcesz schudnąć to crossfit.

Opublikowano

Same brzuszki niekoniecznie spalą, chodzi o siłę czego? W bajceps na pewno nie pójdzie.

Zdrowiej się odżywiaj, woda do picia i może bieganie lub chodzenie jak najczęściej.

Opublikowano

Brzuszkami nic nie spalisz, mogą być jakieś efekty (jeśli chodzi o rzeźbę), ale będą one ukryte pod tłuszczem. Jak chcesz chudnąć to najlepiej jakieś treningi cardio, np. bieganie.

Opublikowano

a6w możesz ładnie spalić brzuszek z tego co słyszałem, ale słyszałem też gorsze rzeczy.

Biegaj, to najlepsze rozwiązanie + zamiast coli pij wodę.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Weź te tłuste dupsko i zaiwaniaj na basen,

brzuszki, a6w jest na wzmocnienie brzucha/ mięśni  więc możesz łączyć i będą miłe efekty za pare tyg/msc ale źle wykonywane technicznie ćwiczenia tylko sobie spierdolisz kręgosłup.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Samymi brzuszkami nie spalisz tłuszczu, że Ci wyjdą same mięśnie, ale dobrze wzmocnisz same mięśnie brzucha mimo, że nie będzie ich widać to będziesz czuł np. odciążysz kręgosłup(nie będzie Cię tak napie*dalał). Nie polecam robić żadnych wymyślnych 6 weidera, robiłem 6 to kręgosłup naku*wiał niemiłosiernie(może i nie wszystko robiłem prawidłowo, ale od razu Krakowa nie zbudowano, i szybko się to tego zniechęciłem). Lepsze są pojedyncze ćwiczenia.

Opublikowano

Tak sobie...

Przede wszystkim

- Odstaw cukry ( słodycze, cukier do herbaty itp. )

- Polecam także odstawić mięso ( sam nie jem od paru miesięcy i efekty są oszołamiające ( samopoczucie +50 ))

- Patrzeć na składniki tego czego jesz i nie jeść śmieci

- Kasza z warzywami ( mmm pychota i jeszcze ładnie brzuszek z nią zlatuję, choć sam mam niedowagę to gotuję często ją rodzinie, bo jest zdrowa i pyszna )

- Biegaj, jeździj na rowerze, idź na basen.

Krótko podsumowując - Odżywiaj się zdrowo, rusz tyłek.

Opublikowano

Brzuszki pomogą Ci wzmocnić brzuch, nawet nie będziesz w stanie samymi brzuszkami wyrzeźbić dobrego 6paka. Jest kilka grup mięśni brzucha i odpowiednie ćwiczenia na odpowiednią grupę. W spalaniu tłuszczu będzie potrzebny ruch oraz odpowiednie odzywianie.

Opublikowano

- Polecam także odstawić mięso ( sam nie jem od paru miesięcy i efekty są oszołamiające ( samopoczucie +50 ))

- Kasza z warzywami ( mmm pychota i jeszcze ładnie brzuszek z nią zlatuję, choć sam mam niedowagę to gotuję często ją rodzinie, bo jest zdrowa i pyszna )

Odstaw mięso, odstaw cukry jedz korę i pij wodę z kałuży ogólnie bądź naturalny...

Jak jesteś zdrowy to deficyt kcal i spaaadasz ;)

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Odstaw mięso, odstaw cukry jedz korę i pij wodę z kałuży ogólnie bądź naturalny...

Nie mów że mięso jest zdrowe. Takie przykładowo z Tesco ma więcej składników niż jest ludzi w Polsce. Poza tym, zmielone paznokcie, penis, mózg, skóra, mięso - co w tym smacznego? Nie ma w Polsce mięsa nie nafaszerowanego świństwami.

Opublikowano

No nie wiem czy znajdę paznokcie zmielone w cycku kuraka ;) Bardziej bym szukał tutaj problemów z hormonami...

" z warzywami"  od 1986 roku życzę zdrowia i smacznego

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Czemu? :< Samemu hoduję i samemu jem. Dużego zapotrzebowania na jedzenie nie mam, od czasu do czasu coś zjem ze sklepu, ale na składniki patrzę surowym wzrokiem. Taka domowa faremka to groszowe sprawy, na lato będę na dworze sadził. :)

Opublikowano

to sprawdź co jest w glebie zanim zaczniesz pisać takie rzeczy...

A6W ciężko nie polecam!!!!!!!!!

Opublikowano

to sprawdź co jest w glebie zanim zaczniesz pisać takie rzeczy...

W glebie jest ziemia... nie szukaj argumentów na siłę, napisałeś głupotę i ciężko ci się przyznać do błędu. Wegetarianizm jest genialną rzeczą, jeśli chodzi o zdrowy tryb życia. Tylko trzeba się pilnować, bo łatwo dostać skrajnej niedowagi. :> Nie je się mięsa i słodkiego - schudnięcie gwarantowane.

Opublikowano

Tłumacz mi:

Wchodzisz na wegetarianizm i jesteś uczulony na laktozę, jak żyć? Codziennie orzechy, rośliny strączkowe?

Jak masz ogródek na swoim podwórku to jest on nieskazitelny? 

Słońce na twoje warzywka nie patrzy? 

Twierdzisz, że otyła osoba, która zapewne żre jak świniak wejdzie na wega bez doświadczenia i dobrego oka nad sobą, na dodatek będzie trenowała przetrwa? Daje 3-4 tygodnie  

Opublikowano

Tak sobie...

Przede wszystkim

- Biegaj, jeździj na rowerze, idź na basen.

ziomus o czym Ty mowisz, odstaw mieso ?xD a po co  ? :D po co odbierac sobie przyjemnosc, jak mozna ustawic diete tak ze bedziesz jadl normalnie a i tak schudniesz :D dziwne rzeczy mu piszesz ;D

od brzuszkow nie schudniesz, musisz ogarnac diete i cardio, cardio i jeszcze raz cardio :D

Opublikowano

Brzuszki a spalanie? Nieeeeeeee, robiąc brzuszki zwiększysz i wzmocnisz mięśnie brzucha. Cardio jest od spalania ^^

Kluczem do sukcesu jest skoncentrowanie umysłu na tym czego pragniemy, a nie na tym czego się boimy.

Opublikowano

Spaceruj, biegaj lub pływaj tak spalisz tłuszcz. Nie odstawiaj wszystkich słodkich rzeczy jak co niektórzy Ci tu mówią bo w końcu wysiądziesz psychicznie i nawpieprzasz się jeszcze więcej. Odpowiednio dawkuj te "słodycze". Przede wszystkim zacznij jeśli regularnie (serio bardzo pomaga).

784091427630431250239.png

Opublikowano

Spaceruj, biegaj lub pływaj tak spalisz tłuszcz. Nie odstawiaj wszystkich słodkich rzeczy jak co niektórzy Ci tu mówią bo w końcu wysiądziesz psychicznie i nawpieprzasz się jeszcze więcej. Odpowiednio dawkuj te "słodycze". Przede wszystkim zacznij jeśli regularnie (serio bardzo pomaga).

Z tym spacerem kolego to nie za bardzo będzie spalał, chyba że będzie robił po 10 km dziennie xD

Kluczem do sukcesu jest skoncentrowanie umysłu na tym czego pragniemy, a nie na tym czego się boimy.

Opublikowano

Z tym spacerem kolego to nie za bardzo będzie spalał, chyba że będzie robił po 10 km dziennie xD

Wiadomo, że nie chodziło mi o 500m do sklepu ;)

­

784091427630431250239.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...