Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostałem VACa za darmo

Przemioss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie trudne napisać grałem na odpale i dostalem vaca czy moge sie odwołać ? valve z niczego cie nie okradlo poprostu leciales na odpale.A powod "info na skype" mnie rozjebal totalnie  mozesz napisac do nich milion ticketow ale i tak nie zdejma ci vaca 

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro cię tak to rozbawiło to cieszę się z tego powodu, tylko uważaj aby cię brzuch nie bolał. Nie był odpalony tak trudno to zrozumieć, a valve okradł w biały dzień. Uważasz że info na skype to zły pomysł?

Opublikowano

Ta,

Przemios jest bardzo dobrym graczem, na komputerze używa dwóch kont, i dlaczego dostał vaca na koncie na którym ma przegrane 9 godzin pytam a na drugim gdzie ma przegrane dużo nie.

Uważasz że nie dostał go za nic na 100%?. Do kogo mamy się zgłosić o wyjaśnienie sprawy, czy po polsku można pisać do suportu i o co pytać. Napisaliśmy po polsku i nie wiemy czy ta forma jest odpowiednia.

To nie jest moje konto ale ja nie odpuszczę. Nie po to się kupuje oryginał by go stracić tylko dlatego że tak komuś się to podoba.

Opublikowano

Może support wyjaśni za co był VAC BAN. Zapytajcie się i tak, możecie pisać po polsku. 

Zmiana czcionek, tekstur, ingerowanie jakiekolwiek w system i pliki gry oraz antywirus. 

ANTYWIRUS tak może on uznać niektóre pliki za "szkodliwe". Mógł zacząć coś zmieniać a VAC uznał to za. No wiesz za co. To jedna z kolejnych możliwości.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Może support wyjaśni za co był VAC BAN. Zapytajcie się i tak, możecie pisać po polsku. 

Zmiana czcionek, tekstur, ingerowanie jakiekolwiek w system i pliki gry oraz antywirus. 

ANTYWIRUS tak może on uznać niektóre pliki za "szkodliwe". Mógł zacząć coś zmieniać a VAC uznał to za. No wiesz za co. To jedna z kolejnych możliwości.

Trochę by to było bez sensu, nie mieć w dzisiejszych czasach antywira to samobójstwo.

Dziękujemy z wsparcie, i do tych co nie wieżą nie było haxów, jutro jak nie odpiszą to ponowimy sprawę do steama, acz kol wiek z info jaki piszą to g...o da

co też nie jest uczciwe z ich strony. Mamy nadzieje że dadzą informację za co chociaż, bo na pewno nie za czity.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198271937594

Opublikowano

Napisz do supportu, chociaż teoretycznie nie ma VACów za nic. Coś musiało Ci wykryć i o tym nie wiedziałeś. Support powinien udzielić Tobie więcej informacji na ten temat, więc zrób to od razu.

Parę rzeczy odnośnie kontaktowania się z supportem o VACacje:

• Nigdy nie podadzą Ci, jaki proces został wykryty, jakiego dnia, o której godzinie. NIGDY.
  • Nie napiszą Ci czy to było za wallhacka, aimbota, skrypt na bh, czy cokolwiek innego. Napiszą, że zostały użyte tam "third-person programs", czy coś w ten deseń.
  • Dostaniesz wiadomość od bota, w której jedyne informacje jakie zostaną zawarte to to, że VAC jest nieomylny, ban nie zostanie zdjęty.
  • Każda kolejna wiadomość do supportu, odnośnie VAC bana, będzie zamykana/pozostanie bez jakiejkolwiek odpowiedzi.

Potwierdzone info, bo raz pisałem o VACacje do supportu. ;)

Opublikowano

Grałeś na cheatach i dostałeś vac'a, bum tyle w temacie.

Opublikowano

Witam.

Nie można dostać VAC jeśli Ci nic nie wykryło.

Valve Anti Cheat polega na tej zasadzie, że gdy program trzeci zmienia zawartość danych gry - automatycznie blokuje mu do niej dostęp

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Czyli się nic nie dowiemy, więc tylko się jedno na myśl nasuwa, dlatego Valve jest przy kasie :)

Tu chodzi o sam fakt, cały czas piszemy dwa konta na jednym kompie wypasione, przegrane wiele godzin i nic, drugie 9 godzin i vac, raczej ten ich system słaby.

Odechciewa się grać w CS i w ogóle co kol wiek na steamie kupować z obawy o ograbienie.

Nie piszcie proszę że grałeś na haxach i bum, poco se posty nabijać?

Opublikowano

Czyli się nic nie dowiemy, więc tylko się jedno na myśl nasuwa, dlatego Valve jest przy kasie :)

Tu chodzi o sam fakt, cały czas piszemy dwa konta na jednym kompie wypasione, przegrane wiele godzin i nic, drugie 9 godzin i vac, raczej ten ich system słaby.

Odechciewa się grać w CS i w ogóle co kol wiek na steamie kupować z obawy o ograbienie.

Nie piszcie proszę że grałeś na haxach i bum, poco se posty nabijać?

bo próbujesz się wyżalić na forum tym że cheatowałeś i myślisz, że te żalenie będzie miało jakikolwiek wpływ na odbanowanie Cie?

Opublikowano

Trochę by to było bez sensu, nie mieć w dzisiejszych czasach antywira to samobójstwo.

Dziękujemy z wsparcie, i do tych co nie wieżą nie było haxów, jutro jak nie odpiszą to ponowimy sprawę do steama, acz kol wiek z info jaki piszą to g...o da

co też nie jest uczciwe z ich strony. Mamy nadzieje że dadzą informację za co chociaż, bo na pewno nie za czity.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198271937594

Nie mówię o nie posiadaniu antywirusa. Być może wystarczy wyłączanie go przed uruchomieniem gry. 

A z innej beczki, sprawdźcie czy pliki cs:go mają ustawioną opcję "tylko do odczytu", Jeśli nie, ustawcie ją.  

I przyznam tu rację @Piecu. nie żalcie się, bo Valve nie odbiera kont za nic a jedyne co mogło wpłynąć na VAC to zmiany w plikach chociażby przez antywirusa (tak, możliwe, bardzo rzadko ale możliwe).

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

To troll czy jak?

Po prostu cheatowałeś ziomek, weź już zamknij lepiej temat bo się pogrążasz. 

Na MPC już takich tematów jak twój było setki...

ps.

600post xD

Opublikowano

Nie jestem żadnym trollem ;)

Haxów nie miałem :)

Przypominam, że VACA dostałem ja, nie konio_pl :)

Cieszę się, że nabiłeś 600 post, wygrałeś nic.

ps.

gardzę cheaterami c;

Opublikowano

bo próbujesz się wyżalić na forum tym że cheatowałeś i myślisz, że te żalenie będzie miało jakikolwiek wpływ na odbanowanie Cie?

Po pierwsze nikt się nie próbuje wyżalić i nikt nie liczy że dzięki tobie zdejmiemy Vac za wysoko mierzysz, tu bardziej chodzi o wyjaśnienie sprawy i odzyskanie gry która

bez podstawianie została zablokowana.

Po drugie gdybyś przeczytał od początku to wiedział byś że nie mnie zablokowano grę tylko mojemu przyjacielowi, który ponad to na komputerze swoim miał/ma dwa konta i tylko jedno zablokowane.

Nie wydaje Ci się młody człowieku że jest to zastanawiająca sytuacja?. Połowa postów tutaj od razu zakłada że to przez cheaty, nie wiedzą faktycznie jaki było. Gdyby organizacja steam była w Polsce i w rozsądnej odległości ode mnie pofatygował bym się osobiście by tą sytuację wyjaśnić w imię zasad mimo że gra ta nie jest warta tego. Nie życzę Ci jak któregoś dnia będziesz miał zablokowaną jaką kol wiek grę przez steam, chciałbym wtedy zobaczyć twoją minę. Wygląda na to że system Vac się pomylił i nikt tego nie kontroluje. Nie można z supportem normalnie załatwić sprawy i każą kupić nową grę, nie wydaje Ci się że jest to w tym momencie wyłudzenie?.

Głównym zadaniem tego tematu było uzyskanie informacji na odzyskanie gry bezpodstawnie zablokowanej ale jak widać nie jest to możliwe.

do KaRzahni123, możliwe że to anty wirus ale wtedy wychodzi ułomność Vac, i nie przyznawaj racji bo nie masz racji

do steelie, jesteś userem od marca 2015r nabiłeś 600 postów gratulacje, może niedługo będziesz moderatorem, później vipem a na końcu administratorem ale na pewno nie tego forum.

Pozdrawiam ekipę forum, bo fajne jest, ładnie wygląda, jednak powinno służyć pomocą a nie zawiścią

Opublikowano

@Przemioss mówię o tobie.

Ja gardzę tobą.

haxy miałeś

Weź już wypierdalaj.

@1361622928-U485574.pngkonio_pl

pozdrawiam, jestem userem od 2k13 tylko że mam 7 kont zbanowane XDD pewnie bym miał teraz z 2-3k postów ;)

Opublikowano

@Przemioss mówię o tobie.

Ja gardzę tobą.

haxy miałeś

Weź już wypierdalaj.

@1361622928-U485574.pngkonio_pl

pozdrawiam, jestem userem od 2k13 tylko że mam 7 kont zbanowane XDD pewnie bym miał teraz z 2-3k postów ;)

Wybacz ale za takie zachowanie administracja powinna Ci zablokować ponownie konto na jakiś czas, dlatego że Przemios Cię nie obraził, nie zrozumiała jest treść dla Ciebie jak widać,

Napisał w tłumaczeniu moim że gardzi cheaterami, nie tobą, nikt nie przeklina i nie miał cheatów rozumiesz, nie każdy oszukuje w grach!

Poproszę administrację o zamknięcie tematu, bo teraz jak widać służy tylko do nabijania postów, jeżeli nam się uda w tym temacie coś zrobić to poprosimy o odblokowanie by się tym pochwalić, jeżeli to nastąpi.

Jeszcze raz do wszystkich system Vac się pomylił, jak widać jest nie skuteczny bo cheaterów pełno a banują czystych dobrze grających playerów.

Jaki by był sens zakładania tego tematu mając haxy, ogarnijcie się proszę i nie bądźcie zawistni.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jedyna gra w której używałem cheatów to minecraft na survival.

Tobie powinni zbanować IP, no chyba, że masz zmienne, znając życie tak #neostrada ;)

Opublikowano

Po pierwsze nikt się nie próbuje wyżalić i nikt nie liczy że dzięki tobie zdejmiemy Vac za wysoko mierzysz, tu bardziej chodzi o wyjaśnienie sprawy i odzyskanie gry która

bez podstawianie została zablokowana.

Po drugie gdybyś przeczytał od początku to wiedział byś że nie mnie zablokowano grę tylko mojemu przyjacielowi, który ponad to na komputerze swoim miał/ma dwa konta i tylko jedno zablokowane.

Nie wydaje Ci się młody człowieku że jest to zastanawiająca sytuacja?. Połowa postów tutaj od razu zakłada że to przez cheaty, nie wiedzą faktycznie jaki było. Gdyby organizacja steam była w Polsce i w rozsądnej odległości ode mnie pofatygował bym się osobiście by tą sytuację wyjaśnić w imię zasad mimo że gra ta nie jest warta tego. Nie życzę Ci jak któregoś dnia będziesz miał zablokowaną jaką kol wiek grę przez steam, chciałbym wtedy zobaczyć twoją minę. Wygląda na to że system Vac się pomylił i nikt tego nie kontroluje. Nie można z supportem normalnie załatwić sprawy i każą kupić nową grę, nie wydaje Ci się że jest to w tym momencie wyłudzenie?.

Głównym zadaniem tego tematu było uzyskanie informacji na odzyskanie gry bezpodstawnie zablokowanej ale jak widać nie jest to możliwe.

do KaRzahni123, możliwe że to anty wirus ale wtedy wychodzi ułomność Vac, i nie przyznawaj racji bo nie masz racji

do steelie, jesteś userem od marca 2015r nabiłeś 600 postów gratulacje, może niedługo będziesz moderatorem, później vipem a na końcu administratorem ale na pewno nie tego forum.

Pozdrawiam ekipę forum, bo fajne jest, ładnie wygląda, jednak powinno służyć pomocą a nie zawiścią

To po co robisz z tego aferę na forum, jeśli możesz wyjaśnić to TYLKO z supportem steam? NIGDY nie zdarzyło się by ktoś dostał VAC za nic.

A to że kolega nie potrafi się przyznać do tego że cheatował na nowym koncie to jego wina.

Chyba że dostał OW.

W sprawie OW, dostał go za to bo byc może był za dobry? W każdym razie było widać na Demku i osoby które go zreportowały jako cheatera być może i się pomyliły ale smurfowanie z tego co wiem, również jest równe cheatowaniu.

Pozdrawiam

#EDIT

http://steamcommunity.com/id/piecukrulewicz

Zarejestrowane blokady VAC: 1 | Informacje

Dni od ostatniej blokady: 222

i jakoś nie płacze, bo wiem że cheatowałem - a na forum afery o to nie robie ;)

Opublikowano

To po co robisz z tego aferę na forum, jeśli możesz wyjaśnić to TYLKO z supportem steam? NIGDY nie zdarzyło się by ktoś dostał VAC za nic.

A to że kolega nie potrafi się przyznać do tego że cheatował na nowym koncie to jego wina.

Chyba że dostał OW.

W sprawie OW, dostał go za to bo byc może był za dobry? W każdym razie było widać na Demku i osoby które go zreportowały jako cheatera być może i się pomyliły ale smurfowanie z tego co wiem, również jest równe cheatowaniu.

Pozdrawiam

Jaką aferę, ty dalej na swoim, nikt nie cheatował, zrozum to, ranga Gold Member nie uprawnia Cię do tego i nie oceniaj według siebie.

Dzięki forum dowiedzieliśmy się że trzeba to zgłosić na support, dowiedzieliśmy się że nic nie zrobimy, oczywiście to nie dzięki Tobie.

Dostał Vaca za to że był dobry na nowym koncie, to nie jest hax. OW nie dostał bo gramy puki co na uproszczonym, a się dowiedzeliśmy

dzięki forum że na uproszczonym nie ma OW.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngkonio_pl No k***a, jedynie co tu robisz to się żalisz. To chyba jasne że pierwszą rzecz jaką robisz to PISANIE DO SUPPORTU

Te forum nie nazywa się "muszesiewyzalic.pl"

@Przemioss to samo co do twojego inernetowego "kolegi"

Administracja nie da mi "blokady" świeżaku, nie jest to taka wielka obraza żeby uznali to za flame ;<

tak, wiem, jesteś od lutego, ale w porównaniu ile stoi forum i tak jesteś swieżakiem.

Opublikowano

Jaką aferę, ty dalej na swoim, nikt nie cheatował, zrozum to, ranga Gold Member nie uprawnia Cię do tego i nie oceniaj według siebie.

Dzięki forum dowiedzieliśmy się że trzeba to zgłosić na support, dowiedzieliśmy się że nic nie zrobimy, oczywiście to nie dzięki Tobie.

Dostał Vaca za to że był dobry na nowym koncie, to nie jest hax. OW nie dostał bo gramy puki co na uproszczonym, a się dowiedzeliśmy

dzięki forum że na uproszczonym nie ma OW.

Kto tu mówi o randze gold member?

Oceniam według siebie, miałem 3 konta z CSGO gdzie na innych nie**dostałem Overwatch choć na pierwszym tak.

Zgłosić do supportu to chyba oczywiste,nie prawdaż?

"hax,puki", powiedz mi oglądasz youtuberów prawda? widać to po twoim pisaniu...

W każdym razie.

Enjoy VAC i tyle, nie ma co gadać więcej.

/thread

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...