Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostałem VACa za darmo

Przemioss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przez całe życie twierdziłem, że za darmo VAC nie istnieje... O dziwo dzisiaj się nawróciłem. Dostałem vaca ZA FREE. Gramy ze swoim dobrym przyjacielem, podajemy sobie info na Skype, w końcu wywaliło mnie z meczu (uproszczony), że nie mogę grać ponieważ mam niestabilne połączenie vac i jest to niemożliwe. Następnego dnia (dzisiaj) wchodzę na konto steam, chcę zagrać w cs'a, widzę, że mam VACA. Nie korzystałem z żadnych wspomagaczy, żadnych programów które mogłyby pomagać mi w rozgrywce nie miałem włączonych. Jedynie info od znajomego na Skype ;) Pisałem EZ WH na czacie dla żartów, inni gracze też się śmiali, VACA powinienem dostać za cheaty a nie za info i chat. Steam mówi, że muszę zakupić nową grę na koncie bez VAC. Czuję się okradziony i oszukany.

Czy mogę coś z tym zrobić?

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisz do supportu, chociaż teoretycznie nie ma VACów za nic. Coś musiało Ci wykryć i o tym nie wiedziałeś. Support powinien udzielić Tobie więcej informacji na ten temat, więc zrób to od razu.

Opublikowano

Może miałeś cheaty do innej gry i anticheat je wykrył?

Zapytaj się może za co dokładnie ten VAC skoro OW nawet nie miałeś.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Być może zbyt wiele reportów na ciebie wpłynęło... powiedz: Ile czasu i na ilu serverach tak graliście?

Porady do: CSGO, Terraria, BF4, WOT, WOT Blitz, Trove, LoL oraz Fifa!

jClHFR0.gif

Opublikowano

Przecież za ewidentne info i reporty dostał byś najpierw OW, potem vaca. Trzeba nie sciągać gównien z internetu razem z wirusami.

Opublikowano

Być może zbyt wiele reportów na ciebie wpłynęło... powiedz: Ile czasu i na ilu serverach tak graliście?

To by dostał overwatcha, a nie VACa. ;)

Opublikowano

Dostał reporty > overwatch. No a że nie grał rankedów i nie mógł dostać overwatcha dostał odrazu VAC.

Napisz, poproś żeby dokładnie Ci napisali za co dostaleś. (proces jaki czy coś)

Opublikowano

Witam,

mało się udzielam ba dopiero co się zarejestrowałem, ale w k...wia mnie steam, gramy razem, podajemy sobie info na skype, fakt parę razy trafił przez smołka, ale to czysty przypadek. Nie może mieć hasów dlatego że na tym samym kompie używa drugiego konta i ma parę skinów i innych gier, wariatem nie jest. Po prostu dostał vaca za nic, sprawdziliśmy spójność plików był jakiś jeden nie spójny ale u mnie to samo było.Vac o ile pamiętam na czerwono, czysta kradzież ze strony steam. Sprawdzimy na wszelki wypadek jeszcze jeden komputer na którym kont z vaciem było używane ale drugie nie zvacowane też było używane.

Opublikowano

O ile mi wiadomo to VAC sprawdza pliki gry. Jeśli dostałeś zbyt dużo reportów program przeskanuje twoje pliki z CS'em czy nie są zmienione (przynajmniej z tego co wiem, mogę się mylić). VAC'a możesz dostać za nie czitowanie ale wprowadzanie zmian w plikach. Nie wiem czy można go też dostać za podkładanie dźwięku na hldj (do tego trzeba pogrzebać w plikach). Nie grzebałeś w plikach gry > nie powinieneś dostać VAC'a. 

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Chyba jednak na żółto, sprawdziliśmy adwleanerem, śmieci jakieś były ale bez przesady, na drugim kompie też spójność plików ,1 nie spójny, czyli przy instalacji csa od razu jeden plik zły, super. Co z tym zrobić ja nie odpuszczę za coś takiego, bo faktycznie gdyby to cheaty były to rozumiem, nie dziwne że Gaben zarabia tyle kasy jak w ten sposób załatwia ludzi.

Opublikowano

cheat na uproszczonym= demko z MM

Co ty pizgasz stary, jak to jest możliwe!? 

Ktoś gra pierwszy raz i wbija 3lv, nie grał ani jednego mm, bo nie może. To jak k***a ma być demko z MM?!

A do tych co piszą, że najlpierw się dostaje Overwatcha, a później VAC'a to się mylą. Dostaniesz Overwatcha w grze będzie na czerwono, że overwatch, dostaniesz Vaca to na żółto, że Vac.

A co do twojego tematu, to nie mogłeś go dostać za darmo, grałeś na haxach i tyle. Przyznać się nie chcesz. Napisz do supportu poproś o wyciągi z procesów i tyle :)

Opublikowano

Do czego ma się przyznać do tego że podaje mu info na skype to pisał że tak jest, cheatów nie używa ma drugie konto trochę bogatsze niż to co Vaca dostał. Grał na drugim bo ja mam niską rangę i chcieliśmy trochę ugrać by mecze pograć, przestań tu o czitach mówić bo sam ich nienawidzę. Co fora to każdy pisze przyznaj się, nie  każdy używa haxów rozumiesz!. Napisaliśmy do supportu tylko po polsku czy tak przejdzie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...