Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 300zł do cs go

Swifty#Bajcep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z mikrofonem - Hyperx Cloud. Zrównoważone słuchawki, wchodzące w lekką V, basu trochę mają, nie jest on przytłaczający i nie słuchać go w głównej mierze. Ogólnie wyposażenie jest świetne, bo razem z słuchawkami dostajesz jeszcze welurowe pady, które polecam założyć jak i masę przedłużek i przejściówek.

Bez mikrofonu - Takstar HD6000. Tutaj już ciepłe słuchawki, o ciemnej barwie z duzą ilością basu. Do cs'a nie będą najlepsze, ale do muzyki sprawdzą się idealnie, zwłaszcza do rapu, rocka i metalu.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

ja mimo wszystko poleciałbym w hd 681 + dzwiękówka od xonara i wtedy pobijesz słuchawki naprawdę zdecydowanie droższe.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Harriott

Którego polecasz?

http://allegro.pl/karta-muzyczna-asus-xonar-dg-pci-gx2-5-i5613400147.html

Będzie OK?

Właśnie zastanawiałem się nad zakupem, nie zakładam osobnego tematu bo bez sensu.

Nie chcę wydawać za dużo a chcę coś w miarę dobrego, też do grania potrzebuję.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Harriott

Którego polecasz?

Będzie OK?

Właśnie zastanawiałem się nad zakupem, nie zakładam osobnego tematu bo bez sensu.

myślałem właśnie o tym xonar. bierz.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Harriott

Którego polecasz?

Będzie OK?

>kupno tego xonara za 130zl :D nie wart..

A siberia jakas?

Lepiej siadza sluchawki wymienione przez zeciarza, tego od hariotta nie bralbym bo ani xonar nie jest super, ani te superluxy (nie mowie, ze sa zle, ale wyjdziesz gorzej, lepiej teraz kupic lepsze sluchawki i potem dzwiekowke)

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

>kupno tego xonara za 130zl :D nie wart..

Lepiej siadza sluchawki wymienione przez zeciarza, tego od hariotta nie bralbym bo ani xonar nie jest super, ani te superluxy (nie mowie, ze sa zle, ale wyjdziesz gorzej, lepiej teraz kupic lepsze sluchawki i potem dzwiekowke)

do superluxów ten xonar jest całkiem w porządku, ale ja bym brał używkę dzwiękówy. co nie zmienia faktu, że jest lepiej kupić gorsze słuchawki + dzwiękówkę niż same słuchawki.

Opublikowano

tylko te hyperx to drogie bo ja do 250zl a one 300zl a uzywane tyle samo.Ewentualnei jak znajedziesz do 250zl to daj linka.

A te sluchawki Superlux hd 681 evo mkII lub Superlux HD330

Opublikowano

A te hd 330 beda dobre?

Będą trudniejsze do napędzenia.

Bez mikrofonu - Takstar HD6000. Tutaj już ciepłe słuchawki, o ciemnej barwie z duzą ilością basu. Do cs'a nie będą najlepsze, ale do muzyki sprawdzą się idealnie, zwłaszcza do rapu, rocka i metalu.

Występują taniej jako omnitronic shp-5000.

Poza tym sprawdzą się w zasadzie tylko do cięższych brzmień, które lubią dociążenie na dole.

Nie wyobrażam sobie słuchać na nich nawet efektownej muzyki filmowej.

Nie ma podanego źródła oraz preferencji brzmieniowych. Ciężko coś wybrać zakładając, że mają być nie tylko do CS'a.

416231423689480320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...