Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczę/skonfiguruję Ci plugin za darmo!

Adder.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawienie projektu

Witajcie!

Chciałbym zacząć bardziej pomagać użytkownikom tego forum, dlatego więc robię osobisty projekt - będę Wam spolszczał/konfigurował pluginy kompletnie za darmo.

Jeśli macie problem z angielskim, lub jeśli nie jesteście najlepsi w konfigurowaniu, ja chętnie Wam pomogę.

Od razu mówię, że nie zamierzam się zajmować skryptami.

Za darmo? Gdzie tkwi haczyk?

Haczyku nigdzie nie ma, robię to zupełnie za darmo, więc nie będziecie musieli się martwić, że naślę na Was komornika (bo zrobi to ktoś inny).

Pewnie już myślicie, że jak za darmo - to byle jak - właśnie że nie.

Moje prace będą zawsze porządne, jedyna przeszkoda, jaka może wystąpić, to to, że będę czasami potrzebował nieco więcej czasu na skonfigurowanie pluginu, ponieważ nie znam wszystkich i jeśli będzie jakiś nowy, będę musiał go najpierw trochę poznać.

Jak zamówić taką usługę?

Nie jest to nic trudnego. W tym temacie piszecie, jaki plugin byście chcieli skonfigurować/spolszczyć, a ja osobiście się z Wami kontaktuję poprzez prywatną wiadomość.

Kiedy już do Was napiszę, będziecie musieli podesłać mi plik, który prawdopodobnie się nazywa config.yml  (najczęściej tak jest).

Robienie mojej pracy zajmie do 24, jeśli będę na komputerze. Jeśli będę miał więcej czasu, wyrobię się zdecydowanie szybciej.

Wasze pytania

Pytania związane z tym projektem, możecie śmiało zadawać tutaj, natomiast jeśli się wstydzicie, zawsze możecie zagadnąć do mnie na prywatną wiadomość. ;)

Wraz z zadawanymi przez Was pytaniami, będę je tutaj umieszczał wraz z odpowiedziami. Nie oznacza to, że nie będę odpowiadał Wam na pw lub w poście.

Moje uwagi

Mam kilka uwag do Was dotyczących tego projektu.

Tak jak wspomniałem na początku, nie będę się zajmował niczym, co jest związane ze skryptami, więc nawet nie podsyłajcie.

Moje prace nie będą miały żadnych wirusów, jednak jeśli ktoś z Was mi nie będzie wierzył, to nie będę widział problemu w wysłaniu skanu do pliku.

Jeśli któraś z moich prac wywala błędy, nie bójcie się napisać w tej sprawie do mnie na pw. Nie zapomnijcie dodać, w którym miejscu wyskakuje błąd (o ile takowy występuje).

Każdy plugin będę konfigurował na nowo, niezależnie czy już go wcześniej komuś innemu robiłem, czy nie. <--- istotna informacja

Zakończone zlecenia:
Spolszczenia:
1. @Mickey2 NoCheatPlus - 05.01.2016
Konfiguracje:
1. @

Jeśli moja praca Ci pomogła, prosiłbym o zostawienie "Lubię to!", ponieważ mnie to bardzo motywuje. :)
Zapraszam więc bardzo serdecznie do podsyłania pluginów, ja postaram się z Wami skontaktować jak najszbyciej. :)

Opublikowano

No, no podoba mi się takie podejście do sprawy. Niedoświadczonym użytkownikom na pewno taka pomoc się przyda ;) Chętnie dołączę się do projektu jako osoba do pomocy przy skryptach jeżeli @554461402688252517908.png Adder. się zgodzi :)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

@.Vendrome™ Oj Vendrome, Vendrome, sprytne podejścia ^_^ Obgadajmy to na pw. :)
@Mickey2 Za jakiś czas się z Tobą skontaktuję, na razie jestem trochę zajęty. ;)
@Edit @Mickey2 Skończyłem pracę nad spolszczaniem NoCheatPlus, pastebin został podesłany na pw, tak jak napisałem, wyrobiłem się na 22:00. ;)

Opublikowano

@booterxyz Tak jak wspomniałem - nie chcę, aby użytkownicy korzystali ze starych plików, mogą one nie być kompatybilne z wersją pluginu, który może mieć nieco inne kodowanie. Każdą pracę chciałbym robić od nowa. ;)

Opublikowano

Jeżeli spolszczył byś plugin JOBS Szacunek dla Ciebie :)

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

@RiPvPmo Nabijanie postów. Mam nadzieję, że moderator wlepi odpowiedniego warna. ;)

Jeśli chcesz, żebym Ci coś skonfigurował/spolszczył, napisz może nazwę pluginu, a nie że chcesz plugin na rangi.

Opublikowano

Chciałbym prosić o skonfigurowanie TerrainControl i przetłumaczenie NoCheatsPlus /PW

O

/V\

/''\

Opublikowano

Przedstawienie projektu

Witajcie!

Chciałbym zacząć bardziej pomagać użytkownikom tego forum, dlatego więc robię osobisty projekt - będę Wam spolszczał/konfigurował pluginy kompletnie za darmo.

Jeśli macie problem z angielskim, lub jeśli nie jesteście najlepsi w konfigurowaniu, ja chętnie Wam pomogę.

Od razu mówię, że nie zamierzam się zajmować skryptami.

Za darmo? Gdzie tkwi haczyk?

Haczyku nigdzie nie ma, robię to zupełnie za darmo, więc nie będziecie musieli się martwić, że naślę na Was komornika (bo zrobi to ktoś inny).

Pewnie już myślicie, że jak za darmo - to byle jak - właśnie że nie.

Moje prace będą zawsze porządne, jedyna przeszkoda, jaka może wystąpić, to to, że będę czasami potrzebował nieco więcej czasu na skonfigurowanie pluginu, ponieważ nie znam wszystkich i jeśli będzie jakiś nowy, będę musiał go najpierw trochę poznać.

Jak zamówić taką usługę?

Nie jest to nic trudnego. W tym temacie piszecie, jaki plugin byście chcieli skonfigurować/spolszczyć, a ja osobiście się z Wami kontaktuję poprzez prywatną wiadomość.

Kiedy już do Was napiszę, będziecie musieli podesłać mi plik, który prawdopodobnie się nazywa config.yml  (najczęściej tak jest).

Robienie mojej pracy zajmie do 24, jeśli będę na komputerze. Jeśli będę miał więcej czasu, wyrobię się zdecydowanie szybciej.

Wasze pytania

Pytania związane z tym projektem, możecie śmiało zadawać tutaj, natomiast jeśli się wstydzicie, zawsze możecie zagadnąć do mnie na prywatną wiadomość. ;)

Wraz z zadawanymi przez Was pytaniami, będę je tutaj umieszczał wraz z odpowiedziami. Nie oznacza to, że nie będę odpowiadał Wam na pw lub w poście.

Moje uwagi

Mam kilka uwag do Was dotyczących tego projektu.

Tak jak wspomniałem na początku, nie będę się zajmował niczym, co jest związane ze skryptami, więc nawet nie podsyłajcie.

Moje prace nie będą miały żadnych wirusów, jednak jeśli ktoś z Was mi nie będzie wierzył, to nie będę widział problemu w wysłaniu skanu do pliku.

Jeśli któraś z moich prac wywala błędy, nie bójcie się napisać w tej sprawie do mnie na pw. Nie zapomnijcie dodać, w którym miejscu wyskakuje błąd (o ile takowy występuje).

Każdy plugin będę konfigurował na nowo, niezależnie czy już go wcześniej komuś innemu robiłem, czy nie. <--- istotna informacja

Pamiętajcie! Jeśli napiszę do Was na pw, a Wy w ciągu 7 dni nie odpiszecie mi na pw/nie wyślecie pliku, dostaniecie ostrzeżenie. :)

Jeśli moja praca Ci pomogła, prosiłbym o zostawienie "Lubię to!", ponieważ mnie to bardzo motywuje. :)
Zapraszam więc bardzo serdecznie do podsyłania pluginów, ja postaram się z Wami skontaktować jak najszbyciej. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...