Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin UltraPvP - Prezentacja + download!

TheCave

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, Mam dla was dziś do zaprezentowania  plugin autorstwa MrEry65, dający na serwerze lvl za zabicie innych graczy. Plugin jest bardzo prosty w użyciu, ale jednocześnie posiada bardzo ciekawe funkcje, więc myślę że wam się spodoba;) Plugin ma opcję zmiany języka, póki co są używane tylko 2: Polski i Angielski. Plugin również ma wbudowane komendy pozwalające na manipulację stanem konta, jeśli tylko jest wgrany plugin obsługujący ekonomię  ;), tak więc nie zdziwcie się, jeśli po wpisaniu /money wyświetli się wam takie coś: Stan twojego konta to (np:) 200 $. Myślę że takie komendy (/kasa) mogą się sprzedać na serwery, gdzie ludzie dość mają używania komendy money - Macie spolszczone za darmo  ;)

Jak zainstalować?
Wystarczy wrzucić plik UltraPvp do folderu plugins i ZRESETOWAĆ nie ZRELOADOWAĆ!!! Dlaczego? Bo jak zreloadujesz to powstanie tyle błędów pluginu związanych z bazą danych że może ci nawet skrashować serwer - Ale to Ty wybierasz, Ja cię nie zmuszam  xD

Wymagania:
Plugin do poprawnego działania wymaga pluginu vault oraz do poprawnego działania nagród pieniężnych wymaga pluginu obsługującego ekonomię (np Essentials - Polecam  :) lub iConomy)

Download

x

Opublikowano

Te kolory rażą po oczach, brak jakichkolwiek ss.

Zmień te kolory i czcionki które raz są większe, raz mniejsze, dodaj ss i będzie git :) Obecnie poradnik oceniam 4/10

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...