Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Remover

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczęść Boże młodzi ludzie. Chciałbym poznać wasze zdanie na temat kardynała Karola Wojtyły. Co sądzicie o naszym papieżu, drodzy MPCforumowicze?

Opublikowano

słabe prowo ale to chyba przez to ze ty to ty

ps: mieszkam na ulicy tego zbrodniarza

Opublikowano

słabe prowo ale to chyba przez to ze ty to ty

ps: mieszkam na ulicy tego zbrodniarza

Dlaczego nazywasz naszego papieża zbrodniarzem?

Opublikowano

Dlaczego nazywasz naszego papieża zbrodniarzem?

Oburzył mnie jego komentarz,to nie poprawne zachowanie w stosunku do wielkiego polaka.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Mam do tej osoby ambiwalentny stosunek.

Z jednej strony fajny, bo w sumie dzięki niemu Polacy wzięli dupy w troki i zaczęli się jednoczyć w drodze do zmiany ustroju, ogólnie "jego" (mam powody żeby przypuszczać, że encykliki nie do końca są jego autorstwa) publikacje są w miarę mądre. Oficjalna działalność też bez zarzutu, dobry kontakt z wiernymi.

Z drugiej strony - multum zatajanych procesów o pedofilię, baaardzo wystawny tryb życia, przemówienia czytane z kartek, teorie antypłciowe (całe mnóstwo idiotycznych teorii o tym, jak to seks może być usprawiedliwiony jedynie przez prokreację), które w połączeniu z tym pierwszym antyargumentem pozwalają na wysnucie wniosku, że albo był zmanipulowaną marionetką w rękach Watykanu, albo zwyczajnym hipokrytą, albo, co gorsza, obydwoma na raz. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

Nikt na tym forum nie będzie szkalować papieża. Uciekajcie pókim dobry!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...