Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie serwera i edycja ItemShop'u

LyKa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@LyKa

No nieźle nieźle :D Tak, możesz dodać jeszcze z tymi bocznymi ramkami oo i stroną główną :lenny:

Jutro dodam :)

Opublikowano

Jak chcesz dodać filmik w temacie to użyj [media] link [ /media] (bez spacji). ;)

Dzieki za pomoc :)

Opublikowano

Czemu wyskakuje mi na koniec podczas pomijania weryfikacji ze musze zaplacic kwartalnie?

no bo musisz poczekać aż zweryfikują twoją stronę :) pomijanie jest na tej zasadzie ,że jak chcesz pominąć to musisz kupić premium :) twoja strona zostanie aktywowana max. 48h od założenia ;)

Opublikowano

coś źle zrobiłeś ;/ 

Odpisz na pw napisałem ci co ustawiłem a itemshop się wcale nie ładuje jest biały ekran :<

Już nie trzeba, ten syf filezilla nawaliła i nie zapisała nazwy zakładki. Skąd wziąć takie fajne grafy i buttony ? :D

Opublikowano

Odpisz na pw napisałem ci co ustawiłem a itemshop się wcale nie ładuje jest biały ekran :<

Już nie trzeba, ten syf filezilla nawaliła i nie zapisała nazwy zakładki. Skąd wziąć takie fajne grafy i buttony ? :D

Może w ciagu kilku dni może wrzucę przerobke is zrobiona przeze mnie :)

Opublikowano

Może w ciagu kilku dni może wrzucę przerobke is zrobiona przeze mnie :)

Okej :D Eee a co ustawić z tymi profesjami ? Bo ustawiłem tak jak ci wysłałem na pw i po zakupie nie zmienia się nic i dalej jest ta co przed zakupem :/

Opublikowano

no od kąt jest ten poradnik powstało kilka serwerów gotowce prawie wszystkie ale coś się dzieje 

No nareszcie :D Ale pytań w sumie też nie brakuje :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...