Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem polega na tym ze po załączeniu metina wyskakuje mi informacja: Sorry, your system does not support 3D graphics... dokładnie coś takiego jak podczas załączania kilku metinów naraz zaczęło się to zaraz po tym jak zainstalowałem Windows 7 poprzednio miałem XP ale coś się ze tak powiem "zdupcylo" to zrobiłem formata i zainstalowałem siódemkę pomyślałem ze może odpalę go z obejścia ale wyskakuje mi HACKS_SHIELD czy coś takiego. Możecie mi coś doradzić w jaki sposób mam odpalić metina ? Byłbym wam bardzo wdzięczny z góry Dzieks :P

Opublikowano

Zainstaluj sterowniki do karty graficznej ,jak nie zadziała nową kartę kup.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

sebos to nie jest wina karty bo jak mialem xp to mi dzialalo i zrobilem format nie dla tego ze mi metin niedzialal tylko z kompem sie cos stalo identyczna informacja wyskakuje mi sie jak zalaczam drugiego metina na raz ps. Moris probowalem uruchamiac w trybie zgodnosci z windows xp i to tez nic nie dalo ;/

Opublikowano

A angielski synek umiesz?

Sorry, your system does not support 3D graphics - Przepraszamy,twój system nie wspomaga grafiki 3D

Takim tłumaczeniem "dzieciaka"

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Mi przy takim czymś zazwyczaj pomagał reboot, choć gdyby to nie pomogło być może nie masz zainstalowanych sterowników do karty grafiki ?

Opublikowano

Chcesz uruchomić jednocześnie kilka gier (metinów) czy 1? Możliwe, że urządzenie jest "zajęte" jak to bywa w wypadku innych gier.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

poprostu chce uruchomić metina wczesniej chodzilo mi oto ze ta sama informacja wyswietlala mi sie na windows xp ale wtedt gdy chcialem uruchomić drugiego metina teraz sie nie zalacza wogule

Opublikowano

Dziecko, naucz się edytować posty a nie piszesz jeden pod drugim.

Co do tematu też tak miałem ale zazwyczaj restars kompa pomagał, teraz mam dobry komputer i nie mam takich problemów

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

To nic nie da reset kompa ani nic

wiem cos o tym tez tak mialem...

musisz pobrac sterowniki 3D do karty graficznej

a jesli ci nie chodza 2 metki to poprostu za slaba karta graficzna ja mialem 64mb kupilem 256 i jest juz dobrze

pozdro

Opublikowano

A wiecie o tym, że wystarczy zmienienie rozdzielczosci metina w config.exe? albo dac w window i sprobowac czy sie uruchomi. Jak nie to nie znam innej metody, ja tak ten problem naprawiałem jak przerzucałem gdzieś metina :D

classes06.png

Opublikowano

A ja myślę że tu chodzi o kartę graficzną.

Jeżeli twój system nie ''akceptuje'' twojej karty graficznej , to kup taką która będzie pasowała.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...