Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] V2 Piekla

xenex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguje sie walne żołnierza i zaraz mnie lognie , co chwila wylogowywuje ;/ nie wiecie dlaczego?

nie da sie nic z tym zrobic?

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Masz słabego neta lub kompa. B)

Spróbuj przeistalować, ściągnąć od nowa, może coś wyjdzie lub zdefragmentuj dysk.

1313083323u370884.png
Opublikowano

Kompa mam o bardzo wysokich parametrach , (50 metków bez lagów 70 z srednimi 100 z dużymi) neta mam dość słabego ale tylko w V2 mi wylogowywuje sie a dysk defragmentuje raz na miesiac ale tera jszcze raz i nic , reinstalowalem i również nic

Opublikowano

heh

Gram na Yt2Game :P zapomniałem napisać

P.S. wszystklo i wszystkich widze wyraźnie ale loguje

Opublikowano

@UP

na chińskich czesto wywala

ale mnie wywala na all mapach srednio 1 raz na 5h a na V2 OG wywala mnie co 10 razy na 5 min.

Opublikowano

@up a mógł byś mi opisać jak tam dojść i czy jest tam jakis boss będzie 5 i +

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

@up a mógł byś mi opisać jak tam dojść i czy jest tam jakis boss będzie 5 i +

slup jak w dt obok teleportera staruszka.. boss respi sie raz na pol godziny w "kolkach" na piekielnej ziemi ;-)

w dolinie orkow tez jest cos na wzor v2 ale nie widzialam zadnych bossow tylko metek czerni ;-)

Metin2 PL 76 level Sura Black Magic rośnie..

4.jpg

Opublikowano

mam pytanie czy na kazdym serwerze da sie wejsc na v2 bo na menghuanlj cos niemoge wejsc...

Opublikowano

Masz słabego neta lub kompa. B)

Spróbuj przeistalować, ściągnąć od nowa, może coś wyjdzie lub zdefragmentuj dysk.

Szkoda slow uslyszal gdzies i fame kopiuje.. Ja mam DOBRY net DOBRY system oraz sprzet jak expie czy dropie kase w v2.. v2 piekla.. rozwaalam bossow czy metki wywala co chwile..

Niech jakis madry zrobi cos z tym bo to irytujace.. na PL metinie nie mam nic takiego..

Metin2 PL 76 level Sura Black Magic rośnie..

4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...