Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka z x-komu

Xeeideex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz do nadawcy, InPost przecież nie zmusi gościa do tego, żeby z łaski swojej nadał paczkę. Może i normalne, mogli podać jakieś info na stronie o opóźnieniach w przesyłkach, w końcu okres poświąteczny mamy.

Qui est le prochain?

Opublikowano

@Valze ale ja zamowilem 30 a 31 doszedl mail ze zakonczone cos tam cos tam

Poczekaj do jutra, kiedyś pisałem z nimi przez fanpage x-kom i dosyć szybko odpisywali, ale teraz to już pewnie za późno. Spróbuj w godzinach pracy.

Opublikowano

InPost ma często problem z aktualizacją statusu paczki (weekendy i okresy świąteczne), miałem podobną sytuację do Twojej - paczka od kilku dni była tylko nadana, dopiero rano został zaktualizowany status po kilku dniach, tego samego dnia wieczorem paczka była do odbioru. Pamiętaj, że 31 grudnia oraz 1 stycznia InPost mógł pracować krócej, w weekendy krucho wygląda sprawa z przesyłkami, a dziś jest dopiero pierwszy dzień roboczy, po przerwie noworocznej. Warto też zerkać na fanpage InPostu (lub nawet napisać do nich wiadomość z pytaniem czy wszystko z przesyłką jest dobrze), często pojawiają się informacje o pracach w infrastrukturze, z doświadczenia wiem, że to również powoduje czasem wariacje w systemie i nie pokazuje prawidłowo statusu. Ewentualnie zapytaj inpost czy przesyłka jest już w drodze, jak nie będzie to skontaktuj się z x-kom po 14 lub 16 (nie pamiętam jak wygląda tam godzina wysyłki). Mam nadzieję, że jest to wyczerpująca odpowiedź na Twój temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...