Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dżolaos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

brak skanu ten jest czysty :)

W piątek damy na stronę to będzie można ściągać z oficjalnego źródła :)

Póki co, brać się za komiksy i na Forum! SM czekają!

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomyślałem - o, jakaś zapowiedź, może coś ciekawego.

MortalMT2 to kopia serwera PandoraMT2 i powstał na jego oryginalnych plikach

Nie, dzięki.

Ogólnie to powodzenia, ale wątpię, że wyjdzie z tego coś większego, bo każdy ma dość tych odgrzewanych kotletów.

Ebmy5Hc.png

W sumie nawet nie wiem, czy to się zalicza do reworków.

Opublikowano

Tutaj masz oryginalne pliki pandory, więc w czym problem ? 

na Tanavisie balans jest odwzorowany dzięki pomocy graczy, więc twój komentarz niestety nie jest trafny :P

Jasne juz Odkupione :)  I tak w to nie uwierzę :D 

Opublikowano
"Przedmioty Specjalne takie jak PD, czy Rękawica Złodzieja nie są do zdobycia z żadnych potworów

ani Metinów. Możemy je natomiast zdobyć na Eventach (np. OX) lub w Item Shopie"

Super pomysł, oby więcej takich pelerynki też będą dostępne w Item-Shopie? Zabraliście najważniejsze rzeczy, bez których jest praktycznie nie możliwe się obyć i daliście je do Item Shopu, gratulacje pomysłowości!

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

"Przedmioty Specjalne takie jak PD, czy Rękawica Złodzieja nie są do zdobycia z żadnych potworów

Super pomysł, oby więcej takich pelerynki też będą dostępne w Item-Shopie? Zabraliście najważniejsze rzeczy, bez których jest praktycznie nie możliwe się obyć i daliście je do Item Shopu, gratulacje pomysłowości!

Wiesz... Najważniejsze to IS, aby hajsik się zgadzał, a po miesiącu nie będzie nawet nikomu wiadomo, że istniał taki serwer, bo go zamkną xD.

Opublikowano

Wiesz... Najważniejsze to IS, aby hajsik się zgadzał, a po miesiącu nie będzie nawet nikomu wiadomo, że istniał taki serwer, bo go zamkną xD.

No tak, jak nie ma się do czego przyczepić, to narzekamy, że jest Item Shop ha ha ha! Teraz IS to przeżytek i już się go nie stosuje, tak? Chyba coś mnie w takim razie ominęło :(

Nikt nie każe z niego korzystać. Wszystko można osiągnąć bez sklepu :) Rękawicą Złodzieja, czy PD'kiem nikogo nie zabijecie. No chyba, że znowu o czymś nie wiem...

Dla dodatkowej informacji dodam, że w grze można zdobyć losy, którymi można rozkręcić Koło Fortuny. W Kole Fortuny również można zdobyć PD i Rękawice (polecam przeczytać prezentację do końca zamiast wywnętrzać się na temat czegoś, co nie jest prawdą :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDżolaos

To się określ dokładnie bo wyraźnie jest napisane, że są tylko do zdobycia na OX bądź w IS.

No tak tylko, że taki gracz nie ma już totalnie szans z graczem, który doładuje sobie IS i na starcie ma tyle PD ile chce, rozumiem zwykły PD do rogu ale i PD na 1H w IS? No tak nie zabijemy ale jesteśmy przez to jeszcze bardziej w tyle, dodawanie takich rzeczy do IS mija się z celem.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

No tak, jak nie ma się do czego przyczepić, to narzekamy, że jest Item Shop ha ha ha! Teraz IS to przeżytek i już się go nie stosuje, tak? Chyba coś mnie w takim razie ominęło  :(

Nikt nie każe z niego korzystać. Wszystko można osiągnąć bez sklepu  :) Rękawicą Złodzieja, czy PD'kiem nikogo nie zabijecie. No chyba, że znowu o czymś nie wiem...

Dla dodatkowej informacji dodam, że w grze można zdobyć losy, którymi można rozkręcić Koło Fortuny. W Kole Fortuny również można zdobyć PD i Rękawice (polecam przeczytać prezentację do końca zamiast wywnętrzać się na temat czegoś, co nie jest prawdą  :)

Pozdrawiam.

To się określ dokładnie bo wyraźnie jest napisane, że są tylko do zdobycia na OX bądź w IS.
No tak tylko, że taki gracz nie ma już totalnie szans z graczem, który doładuje sobie IS i na starcie ma tyle PD ile chce, rozumiem zwykły PD do rogu ale i PD na 1H w IS? No tak nie zabijemy ale jesteśmy przez to jeszcze bardziej w tyle, dodawanie takich rzeczy do IS mija się z celem.

Dokładnie. na Pandorze były misje jakieś i z nich te pd`ki na godzinę leciały. A te losy polecą jak krew z nosa pewno xD. 1 na milion razy :v

Opublikowano

Dokładnie. na Pandorze były misje jakieś i z nich te pd`ki na godzinę leciały. A te losy polecą jak krew z nosa pewno xD. 1 na milion razy :v

Na Mortalu są takie same questy co na Pandorze bo to są pliki Pandory (powtarzam już to po raz n-ty) :) Nie będziesz grał, to nikt Cię do tego nie zmusza. Nie hejtuj tylko, jak nie masz o czymś bladego pojęcia :)

Opublikowano

Na Mortalu są takie same questy co na Pandorze bo to są pliki Pandory (powtarzam już to po raz n-ty) :) Nie będziesz grał, to nikt Cię do tego nie zmusza. Nie hejtuj tylko, jak nie masz o czymś bladego pojęcia :)

To dlaczego wprowadzasz koleś ludzi w błąd, że PD tylko z is skoro w misjach było pd ;)...

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDżolaos

PD na 1h nie ma w IS. W sklepie są dostępne TYLKO te co lecą do rogu. Źle zrozumiane słowa zrodziły niepotrzebną dyskusję :) Przepraszam.

Opublikowano

PD na 1h nie ma w IS. W sklepie są dostępne TYLKO te co lecą do rogu. Źle zrozumiane słowa zrodziły niepotrzebną dyskusję :) Przepraszam.

Nie ma sprawy. Następnym razem inaczej to sformułuj. Katakumby naprawiłeś?

Opublikowano

no jeśli to pliki pandory to tak :) grałem an pierwszej odsłonie mortala to leciało jak na pandorze :)

wszystko jest tak jak na pandorze, co do tego expa to żeby trochę poprawić sytuację została dodana jedna mapa :) Exp, Drop, balans klas - wszystko tak, jak na Pandorze w chwili zamknięcia. Mamy nadzieję, że choć w małym stopniu uda nam się odtworzyć atmosferę tamtego serwera ale bez Waszej pomocy nam się to nie uda!

Zapraszam też na Naszego nowo powstałego fanpage'a: KLIK

Opublikowano

wszystko jest tak jak na pandorze, co do tego expa to żeby trochę poprawić sytuację została dodana jedna mapa :) Exp, Drop, balans klas - wszystko tak, jak na Pandorze w chwili zamknięcia. Mamy nadzieję, że choć w małym stopniu uda nam się odtworzyć atmosferę tamtego serwera ale bez Waszej pomocy nam się to nie uda!

Zapraszam też na Naszego nowo powstałego fanpage'a: KLIK

fajnie by było jak by ta mapa była na 220lvl+ zeby pomęczyć sie trochę w atlantydzie :) i po napierdzielać z innymi graczami na spotach w atla :P

Fanpage motywacyjny !

5793914738478011422016.jpeg

https://www.facebook.com/tcm24h

Opublikowano

fajnie by było jak by ta mapa była na 220lvl+ zeby pomęczyć sie trochę w atlantydzie :) i po napierdzielać z innymi graczami na spotach w atla :P

Będzie można spokojnie się "ponapierdzielać" :)

Opublikowano

ponapierdzielac przy 180 online po poludniu w niedziele. Nie. Za dużo bugów, spróbowałem, wbiłem ten 100, lipa straszna. Bug na bugu na każdym kroku. HAJS SIE MUSI ZGADZAĆ SERWER!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ponapierdzielac przy 180 online po poludniu w niedziele. Nie. Za dużo bugów, spróbowałem, wbiłem ten 100, lipa straszna. Bug na bugu na każdym kroku. HAJS SIE MUSI ZGADZAĆ SERWER!

Chyba sobie żartujesz. Napisać, że bug na bugu to każdy może :) ILOŚĆ HEJTÓW SIĘ MUSI ZGADZAĆ SERWER!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...