Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blood-C - dyskusja

Gość Sil√eR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"ładnych dziewczyn" xD Zależy jaka postać, w jakim anime, jak ukazana śmierć itp. ale zabijanie przez twórców nie jest takie znowu złe Jak już znika ktoś kto nas mocno irytował przez całe anime, to ten uśmieszek na twarzy może się pokazać :3

Co innego śmierć postaci nielubianych, a co innego lubianych. Oczywiście nie piszę o Blood-C, gdyż one były złe, ale jednak i tak trochę ich szkoda.

Jak dajmy na to oglądam dramat,  jest jakaś postać, która bardzo mi przypadła do gustu i ginie i to najlepiej w jakiś bardzo smutnych okolicznościach, gdzie łzy się cisną do oczu to wtedy +10 do dramatu :P Czyli śmierć naszych ulubionych  bohaterów też niesie ze sobą jakieś korzyści.

W żadnym razie. Śmierć lubianych bohaterów (w moim przypadku ładnych i fajnych dziewczyn), nie niesie ze sobą żadnych korzyści. Wcześniej pisałem dużo o Shigatsu i właśnie za beznadziejne zakończenie wystawiłem niższą ocenę, z tym, że anime ogólnie było słabe.

Dużo lepiej ogląda się mi takie anime jak Campione!, w którym bohaterki nie giną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...