Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysoki ping

Mateuzinio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! 

Mam problem zwiazany z CS:GO . Otóż normalny ping który mam na chwile obecną to 60-80 , ale gdy wchodze do cs zaczynaja sie dziwne lagi i dropy pingu nawet do 600 . Na TAB-ie pokazuje cały czas ze mam 70 ,ale w prawym dolnym  rogu w tej tabelce ktora pokazuje nam m,in loss ping i fps , widać ze ping skacze i rzadko kiedy spada ponizej 200 .. Nie wiem o co chodzi . Wyglada to jakby ktos mnie ddosował . W dodatku kolega ma ten sam internet co ja i mieszkamy niedaleko siebie i ten problem nie wystepuje u niego . W lolu np mam normalny ping . Prosze o pomoc . Z góry dzieki! 

Opublikowano

Zobacz, czy antyvirus nie blokuje ci CSGO albo procesów z nim związanych.  ;)

Porady do: CSGO, Terraria, BF4, WOT, WOT Blitz, Trove, LoL oraz Fifa!

jClHFR0.gif

Opublikowano

Po co Ci wynik z testu jak na załączonym zdjęciu wszystko widać. Twoje średnie wyniki pingu to ~120ms. Jest kilka możliwych przyczyn :#1 Masz za słaby internet #2 Winą jest dostawca jeżeli wcześniej nie miałeś takich problemów #3 Antywirus blokuje łącze #4 Szkodliwe oprogramowanie na komputerze np. PUP. Kto jest dostawcą internetu?

Opublikowano

Mam neostrade 10mb/s ,i wczesniej takich problemow nie było . Wiem ze internet nie jest za dobry bo jeszcze miesiac temu było tak ze w godzinach 17-22 był ping 130-150 ,ale dało sie jeszcze z tym grać ,a teraz jak nawet na lolu mam ping 70 , na speedtestach , (sprawdzałem ) a jak wchodziłem do cs ,to na TABIE pokazuje normalnie 60 -70 a na netgraphie skacze i są ściny i mnie cofa . To wyglada jakby to był jakis ddos czy cos . Faktycznie moze to byc jakies zle oprogramowanie . Prosze o pomoc jak to zlikwidowac :/ Godzina 11:18 gram normalnie na serwerze ale nie wiem jak z mm , wole nie sprawdzac ,bo ostatnio skakało do 1200 pingu :/ Teraz skacze czasami ale rzadko 100 - 150 ,ale rzadko . Dodam to ze kolega mieszka kilometr ode mnie ,mamy ten sam internet i gdy ja mam lagi to zazwyczaj on tez ma , ping mamy podobny ,tyle ze u niego jest wysoki ale stały ,a u mnie skacze do niewiadomo jakich liczb. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...