Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtuberzy/streamerzy, których da się oglądać?

veimiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasami, kiedy nie mam kompletnie nic do roboty, mam ochotę pooglądać jakichś streamerów/youtuberów. Problem w tym, że znam tylko dwóch takich, przez których nie dostanę raka, zostanę okaleczony i inne sprawy. Czy zna ktoś kogoś poza SovietWomblem i LIRIKiem, kogo da się oglądać? Halp.

edit - Jeszcze lubię mietczyńskiego, shrouda.
edit2 - no i failarmy

Subbox YT - http://i.imgur.com/2HvSrLZ.jpg+ http://i.imgur.com/hcOtvAD.jpg

Subbox Twitch - http://i.imgur.com/UQROXgk.jpg

Opublikowano

­Ogólnie nie lubię oglądać filmików YouTuberów, ale dla Tivolta zrobiłem wyjątek bo na prawdę robi ciekawe materiały, gada mądrze, nie pieprzy głupot jak ta cała JP Armia i nagrywa ciekawe serie gier. Jak najbardziej polecam go. ;)

ps. do tego ma dobry głos i fajnie się go słucha.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Streamerzy - Dis jak chcesz się pośmiać, Izak jak "przegrywa" na jackpotach, pro gracze różnych gierek żeby popatrzeć jak wygląda ich luźna gra

Youtuberzy - Polecam siebie, hujowe filmiki z lola, z dupy jak chcesz poznać opinie innego człowieka z humorem, brutal mega z*******y koleś, KORPO taki serial internetowy na jutubach

Moge ci jeszcze polecić Gimpera, według mnie jego odcinki i streamy z Isaaca są genialne :v

Opublikowano

Streamerzy - Dis jak chcesz się pośmiać, Izak jak "przegrywa" na jackpotach, pro gracze różnych gierek żeby popatrzeć jak wygląda ich luźna gra

Youtuberzy - Polecam siebie, hujowe filmiki z lola, z dupy jak chcesz poznać opinie innego człowieka z humorem, brutal mega z*******y koleś, KORPO taki serial internetowy na jutubach

Moge ci jeszcze polecić Gimpera, według mnie jego odcinki i streamy z Isaaca są genialne :v

Izak mi w ogóle nie podchodzi, nie lubię jego gadki, pro graczy często oglądam (najczęściej shroud/freakazoid), Gimper nie, bo jak widzę jego bezbekowość na social media to mnie coś strzela. Resztę sprawdzę.

@Edit

A KORPO już wcześniej oglądałem :v

Opublikowano

Shigetora, Rafis, Weed (ten z csa), a z youtuberów to tylko KromkaChleba90.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

http://jadisco.pl polecam, a na yt strumieniezruczaju.

Na yt jeszcze dopefish, TotalBiscuit, Yackoob. Ten ostatni to głównie LoL, ale jest beka z filmów.

BikersPOV, RoyalJordanian, ale to goście na moto.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Skoro lubisz Mietczyńskiego to polecam Nostalgia Critica. Nagrywa co prawda po angielsku, ale jest polski kanał na którym można znaleźć jego filmiki z polskimi napisami.

Opublikowano

LirikH :)

Na Twitch:

Mój ulubiony streamer to summit1g, naprawdę go polecam za wszystko, ostatnio zaczął nawet speedrun Zeldy.

NoSleepTV jest naprawdę śmieszny, często z kumplami robią sobie bekę, roleplay i te sprawy.

Reckful jest spoko, ale chat to czysty aids.

Sodapoppin to samo co wyżej tylko więcej osób go ogląda.

Na YT:

LeafyIsHere

Pyrocynical

Angielski rozumiem, że znasz jak oglądasz Lirika :)

Z polskich polecam jedynie Remigiusz Maciaszek, ma ciekawe materiały z dobrym komentarzem.

Polskich streamerów nie polecam, przynajmniej dla mnie okropnie się ich ogląda.

A no i też zależy jaką grę lubisz, ja przykładowo Smite to oglądam Suntouch i thebesttaco.

Pozdrawiam

VNp6c2U.png

Opublikowano

jarock.pl tu masz kilka streamerów

I żaden mi nie podchodzi.

Shigetora, Rafis, Weed (ten z csa), a z youtuberów to tylko KromkaChleba90.

Większość to osu, nie lubię osu. Kromka się spoko zapowiada, zobaczymy.

Mimi fru drwal12345 switchbackwow koleś robi zajebuste poradniki na yt do cs

Mimi fru - nic na yt, nie mam jak sprawdzić.

Drwal12345 - widziałem trochę VODa, bez szału, komentarz niczym nie zachwycił, 90% to dziękowanie za suby i gadanie z czatem, nic specjalnego jak dla mnie. 

switchbackwow - jezus maria, kolejny wannabe Izaka, który komentuje gry. NIE.

Historia Bez Cenzury, FoodEmperror, ElectricBoom

Historia Bez Cenzury - dzięki, ciekawy kanał, subuję

FoodEmperror - <3

ElectroBOOM - beka z niego od zawsze :D

LirikH :)

Na Twitch:

Mój ulubiony streamer to summit1g, naprawdę go polecam za wszystko, ostatnio zaczął nawet speedrun Zeldy.

NoSleepTV jest naprawdę śmieszny, często z kumplami robią sobie bekę, roleplay i te sprawy.

Reckful jest spoko, ale chat to czysty aids.

Sodapoppin to samo co wyżej tylko więcej osób go ogląda.

Na YT:

LeafyIsHere

Pyrocynical

Angielski rozumiem, że znasz jak oglądasz Lirika :)

Z polskich polecam jedynie Remigiusz Maciaszek, ma ciekawe materiały z dobrym komentarzem.

Polskich streamerów nie polecam, przynajmniej dla mnie okropnie się ich ogląda.

A no i też zależy jaką grę lubisz, ja przykładowo Smite to oglądam Suntouch i thebesttaco.

Pozdrawiam

Nareszcie jakieś konkrety! lirikH!

O summicie właśnie zapomniałem, nie pamiętałem jego nicku, dzięki za przypomnienie.

NoSleepTV właśnie leci, odpalę, zobaczymy.

Reckfula sprawdzę jak wejdzie.

LeafyIsHere - wtf

Pyrocynical - wtf [2] xD

Tomasz Kopyra

Zasubowane. :D

Ze streamerów polecam BlackFireice, streamuje Hearthstone i bardzo ciekawie mówi, bardzo kulturalny.

Nie lubię Hearthstone'a.

Do pierwszego posta dodałem moje suby z twitcha i youtube, żeby nie było powtórzeń.

Opublikowano

Polecam Ci z twitcha Janusza. twitch.tv/janusz0821 ,sympatyczny pan koło 55 lat,bekowy,na luzie i idzie sie z nim posmiac :D

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...