Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozkręcę Twój serwer Minecrafta! Zareklamuje go na dwóch kanałach YT.

theicraftplay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zamian za reklamę oczekujesz jakiegoś wynagrodzenia? (Pieniążki, rangi itp.)

skontaktuj się ze mną przez skype , pw , lub ts'a

mpvp.pl - Treningowy Serwer PvP

Opublikowano

Nie mogę pisać do cb na pw poprostu niema wyślij wiadomość

Opublikowano

Nie polecam, kolega wzial kase i od 2 dni sie nie odzywa ;)

Pan Naciukany, jak narazie opieprzyl mnie z 10€ PSC. 

I od 2 dni zadnej informacjii od niego, a reklamy nadal nie ma.

Niech Administracja zamknie ten temat.. ;)

@Edit

Wlasnie usunal mnie ze znajomych ;)

Opublikowano

Nie polecam, kolega wzial kase i od 2 dni sie nie odzywa ;)

Pan Naciukany, jak narazie opieprzyl mnie z 10€ PSC. 

I od 2 dni zadnej informacjii od niego, a reklamy nadal nie ma.

Niech Administracja zamknie ten temat.. ;)

@Edit

Wlasnie usunal mnie ze znajomych ;)

haha ;D ten pan mi nie dal żadnego psc xD ponadto dal jakiś kod który nie działa... a potem pisał ze na policje idzie pozdrawiam :D

Opublikowano

haha ;D ten pan mi nie dal żadnego psc xD ponadto dal jakiś kod który nie działa... a potem pisał ze na policje idzie pozdrawiam :D

Kolego, Ty naprawde nie wiesz z kim rozmawiasz. Dzis bylem ze wszystkim na policji, mam zdjecie, paysafecarda z Data zakupu. Wszystko ladnie Ci opisalem na skypie, co Panowie mi tam powiedzieli.

Jestes zwyklym oszustem, jeszcze na tyle glupi.. Ze tutaj piszesz ze kod nie dziala, a na skype piszesz pieknie tak jak zaraz zobaczycie w dowodach ze "dziala" ;)

Co ja bede owijal w bawelne, o to dowody :

fcf886a50fc19.png15c2c2b67ca2e.png72e009dfe8d5d.png

Opublikowano

Kolego, Ty naprawde nie wiesz z kim rozmawiasz. Dzis bylem ze wszystkim na policji, mam zdjecie, paysafecarda z Data zakupu. Wszystko ladnie Ci opisalem na skypie, co Panowie mi tam powiedzieli.

Jestes zwyklym oszustem, jeszcze na tyle glupi.. Ze tutaj piszesz ze kod nie dziala, a na skype piszesz pieknie tak jak zaraz zobaczycie w dowodach ze "dziala" ;)

Co ja bede owijal w bawelne, o to dowody :

fcf886a50fc19.png15c2c2b67ca2e.png72e009dfe8d5d.png

takie foto szopy to se komuś innemu wkręcaj.. nie mi 

Opublikowano

Hahah jestes smieszny, dzis byla u mnie Policja w domu. Sprawdzala mi komputer ;) Wszystko zostalo wyslane do Wroclawia, jeszcze zobaczymy. Milego dnia, NIE POLECAM PANA

Opublikowano

Hahah jestes smieszny, dzis byla u mnie Policja w domu. Sprawdzala mi komputer ;) Wszystko zostalo wyslane do Wroclawia, jeszcze zobaczymy. Milego dnia, NIE POLECAM PANA

Człowieku takie kity przestań ludziom wciskać.

Policja by Cię wyśmiała i co najwyżej spisała zeznania i odnotowała WYKROCZENIE a nie PRZESTĘPSTWO. Także no ;).

Naciukany co do Ciebie..

Mógłbyś przedstawić swoje dowody na to, że tak nie było? O ile się nie mylę to takie coś kończy się perm banem na MPCForum bo oszustów tutaj nie tolerują. Jakby nie było Miedziu ma niezbite dowody..

@TopicBoWarnaDostane

Po rozmowie z znajomym mogę polecić Pana i powiedzieć, że wcześniej robił przekręty ale CHYBA zmądrzał. Czekam na informacje co z Miedziem.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

To byla kwota powyzej 40 zl.. I nie mieszkam w Polsce co Policja gowno robi..

Chcesz napisz sobie do mnie na pw, dodaj na skype. Udostepnie Ci ekran, pokaze Ci ze skype co pisal ? 

Ooo wlasnie ;) To jest najlepszy pomysl ! Mozesz napisac na pw skype ? ;) @OldisPL

Opublikowano

Po przedstawieniu na GG pełnych dowodów pokrzywdzonego, autor tematu (oszust) zostaje zbanowany. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...