Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FatalityMu| EXP x75 | 300+ online | S8 ep3 nonbugs

Mutsuhito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po krotce: 

Strona: http://fatality.playmu.net/pvp/

Version: Season 8 ep 3 
Experience: 50x / 75x
Drop: 50%
Reset: 5 Rebirth (200 Pkt za resa)
Important to Say: IS NOT A PAY TO WIN SERVER, Check details of our system below!

- Soul 60% (Luck 85%)
- JOL 60%
- CM: 75% / 75% / 65% / 50% / 35% / 25% ~> Luck +15% (VIP +10%)

-  DL, MG, SUM, RF od Level 1 !!! (HOT!)
- Cash Shop for Online Time (Goblin Points) 
- New Automatic Hunt Events 
- New Lorencia with ARENA PVP! 
- Server Full PvP 
- New Skill Tree x702 (HOT!) 
- Reconnect System 
- Auto Party System

nie ma donate shopu, jedyna opcja jest opcja vip podwyzsza kilka parametrow nieznacznie ;)

od siebie:

WITAM WSZYSTKIM 
DO SETNA JESTEM STARYM GRACZEM NA SERWERZE mam 25lat i Zapraszam wszystkich POLAKOW DO DOLACZENIA do serwera! Jest sporo zmian i potrzebujemy polskiej profesjonalnej ale i nie tylko sily ktora pomoze odbic zamek z rak brazolow! posiadamy pro chary wraz z zbednymi itemami do oddania mielismy dluga przerwe na serwerze i dalismy sie przescignac serwer odzywa po zmianie na pliki S8 EP 3 i po zmianach na 5resetow - za kazdy reset 200pkt + mozliwosc dodania opcji joh do acc itemow ! oferujemy kazdej osobie pomoc w postaci party, porad, pro itemow pod nasza gildie[jestem jej guild masterem] mamy kilka polskich glow ktore juz spowrotem graja i reszta starych graczy wraca dlatego jezeli lubisz medium exp - zapewniam ze nie jest ciezko dobic 400 oraz 200ml pomozemy i wytlumaczymy co jak i gdzie KAZDE NOWE KONTO POSIADA DOSTEP DO KONTA VIP SILVER przez 7dni! mamy chary 200ml+ z itemamy 13/15 exe, acc, socket do noszenia i do oddania ;) SERVER jest LONG TERM bez zadnych resetow takze mozesz byc pewien ze zaczniesz i twoje konto bedzie istnialo a to najwazniejsze w tych czasach mamy ponad 250ppl online w najlepszych czasach bylo okolo 1000online takze czekamy na was! piszcie na mojego gm w grze - Tyrael albo moja Summke - Judgement badz piszcie tutaj PM z gory dzieki! zabieram sie za reklame serwera bo jest warty straty czasu na nim! :) pozdro I do zobaczenia w grze!

Posiadamy rowniez kanal team speak :) 

Opublikowano

Zapraszam wszystkich chetnych zadnych wrazen dzieki mojemu zaangazowaniu skok jest diametralny w grywalnosci jeszcze niedawno mielismy 50osob online dzisiaj mamy juz 360 zapraszamy pomozemy kazdemu ;) w niedziele powinnismy zajac zamek zachecam wszystkich chetnych co lubia sprac brazoli ;) pozdrawiam!

Opublikowano

Sa pentagramy i wiele innych, pacza nie ma co zassyac bo trzeba full klient pacz jest stary do s6 sciagaj z google drive bezposrednio przez przegladarke 

Wbijajcie trzeba nam jak najwiecej osob na nastepnego csa! a brudasow coraz wiecej sie budzi ;D teamspeak: xyz kanal UrukHai haslo podajemy w grze! :) zapraszamy pomozemy z szybkim startem!

Nie podajemy adresów IP teamspeaków. //Seba0855

Opublikowano

Jest nas coraz wiecej dalej wbijajcie nie ma sensu czekac 5rr wbijecie wciagu max 2dni jak sie zepniecie ;) i ml lvl leci naprawde przyjemnie! w ciagu tygodnia bo przed 7DNI MACIE VIP dla KAZDEGO NOWEGO KONTA, dobijecie nawet kolo 150+ ml ;) a moze i lepiej wbijac pomozemy na tsie jest zabawnie do lez jak wczoraj bylem! na CS jest juz od kur%% ludzi ale trzeba nam wiecej ogarnietych glow ! ;) zapraszam pisac pmy posty albo w grze Tyrael, Judgement pozdro Mordeczki!

Opublikowano

Jestem mile zaskoczony. Myślałem że jako że nowsze wersja to na moim starym pc będzie przycinało, a tu nic. Gram AE nick Trybik (kiedyś grałem pod nickiem Yooy).

Opublikowano

Wygralismy dzisiaj CS co zmobilizowalo brazoli do preznej gry w przyszla niedziele kolejny CS i bedzie nam potrzeba jeszcze wiecej pomocnych ludzi zapraszamy zapewniamy godny start :) pozdrowionka pisac tutaj albo w grze Tyrael / Judgement

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zapraszamy polakow do zabawy z brazolami wciaz przybywaja po przegranych z nami na CS, na nastepnym siege'u ma ich byc naprawde sporo wraz ze stara guildia WARLORDS (gm poinformowal mnie na fb) takze zapraszamy do zabawy expi sie przyjemnie zarowno zwykly lvl jak i ML w ciagu tygodnia mozna zrobic na spokojnie maxa i cieszyc sie gra PvP eventami itp ;) pisac tutaj lub szukac nas w grze pozdrowionka! 

ps. 2tygodnie dostalismy baty bo troszke polecielismy, ale juz odbilismy zamek takze zapraszamy na szybki lvl uzbrojenie sie cieszenie sie PvP gra w 100% wymiarze pozdro :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zapraszamy polakow do zabawy z brazolami wciaz przybywaja po przegranych z nami na CS, na nastepnym siege'u ma ich byc naprawde sporo wraz ze stara guildia WARLORDS (gm poinformowal mnie na fb) takze zapraszamy do zabawy expi sie przyjemnie zarowno zwykly lvl jak i ML w ciagu tygodnia mozna zrobic na spokojnie maxa i cieszyc sie gra PvP eventami itp ;) pisac tutaj lub szukac nas w grze pozdrowionka! 

ps. 2tygodnie dostalismy baty bo troszke polecielismy, ale juz odbilismy zamek takze zapraszamy na szybki lvl uzbrojenie sie cieszenie sie PvP gra w 100% wymiarze pozdro :)

ten serwer jest tak martwy czy mi się tylko wydaje? 150 osób online wczoraj, teraz 108, zero czatu, zero ludzi w miastach ocb?

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...