Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] OVH

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TAK JAK W TEMACIE :) 

CHCE KUPIC VPS NA TS I NIE WIEM CZY NIE NA OVH :)

Opublikowano

Szczerze mówiąc ja obecnie posiadam serwer od OVH i troszkę narzekam ponieważ mam również anty ddosa wykupionego i tak ts3 czasem pada...

Lepszy już jest hosteam.

76561197995979834.png

• Przyjdę, pomogę, naprawię bądź zostanę Technikiem ts3 - KLIK

Opublikowano

A ja wręcz przeciwnie posiadam OVH i żaden dzisiejszy exploit mnie nie rusza podobnie jest z atakami, ostatnio leciało w mój serwer 1,1 Tbs i serwer spokojnie stał. Z tym, że jest to dedyk na zamówienie za jakieś 2k euro  xD 
Jakby ktoś był zaintersowany VPSKIEM z OVH + zabezpieczenia pisać pw! :)

Opublikowano

­

A ja wręcz przeciwnie posiadam OVH i żaden dzisiejszy exploit mnie nie rusza podobnie jest z atakami, ostatnio leciało w mój serwer 1,1 Tbs i serwer spokojnie stał. Z tym, że jest to dedyk na zamówienie za jakieś 2k euro  xD 
Jakby ktoś był zaintersowany VPSKIEM z OVH + zabezpieczenia pisać pw! :)

Gorzał właśnie dziś udowodniłeś jakie to OVH jest mocne 

Gorzał to ty jesteś taki Harry portfel aka Popek tyle ze wersje nulled za 2k Euro :D

61947793712787452917.jpg

Opublikowano

­

Gorzał właśnie dziś udowodniłeś jakie to OVH jest mocne 

Jak widzisz użytkownicy nie mają problemu, jedynie Ci ze słabym łączem. 

Także OVH jak najbardziej polecam.

Opublikowano

­

hahah 150 osób ma słabe łącze gratulacje

Właśnie to 150 osób, ale OVH dalej sie trzyma, jest to stabilny hosting hehe.Reszta użytkowników ponad serka ma po 0 pakietów.

DejmieN taki z Ciebie haker no popatrz Ty hehe, zaraz hosting się tym zajmie sprawa została zgłoszona zobaczymy co dalej.

Opublikowano

­

Właśnie to 150 osób, ale OVH dalej sie trzyma, jest to stabilny hosting hehe.Reszta użytkowników ponad serka ma po 0 pakietów.

DejmieN taki z Ciebie haker no popatrz Ty hehe, zaraz hosting się tym zajmie sprawa została zgłoszona zobaczymy co dalej.

hah maszyna za 200 zł a bd płacic 100zl/h beka w c**j

trzymajcie się mocno :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

­

hah maszyna za 200 zł a bd płacic 100zl/h beka w c**j

trzymajcie się mocno :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

OVH jest na tyle dobrym hostinigem, że już uporało się z atakami.

Jak widać, hosting niezawodny :)

Opublikowano

O ile wiem net-speak jest dobry :D ovh też daje rade. Hosteam pod ts3 lipny.

y8HqE13.png                             

Opublikowano
zaczynam sie bać jeśli jakiś inny ts ma mnie ddos za nic ;-;
Opublikowano

Jak widać po samym serwerze Pana KidModeratora ovh to zły hosting pod Ts3 ,dowody nawet na SS, polecam Hosteam nie jest może idealnym wyjściem ale na pewno jednym z lepszych.

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Jak widać po samym serwerze Pana KidModeratora ovh to zły hosting pod Ts3 ,dowody nawet na SS, polecam Hosteam nie jest może idealnym wyjściem ale na pewno jednym z lepszych.

Powiem tak. Gdyby ktoś kto naprawdę miałby na tym zysk, że wywali pół hosteamu to by to zrobił. Ludzie którzy dysponują sieciami o wydajności kilka tbsów zgaszą hosteam jak zapałkę na wietrze. Hosteam ma dobre zabezpieczenia ale nie ma potencjału zapchają ich całą sieć i nic filtrowanie nie da skoro rurka zapchana. OVH ma imo największy potencjał bo posiadają największą sieć - są wstanie wytrzymać najwięcej jako serwerownia :)

Opublikowano

Powiem tak. Gdyby ktoś kto naprawdę miałby na tym zysk, że wywali pół hosteamu to by to zrobił. Ludzie którzy dysponują sieciami o wydajności kilka tbsów zgaszą hosteam jak zapałkę na wietrze. Hosteam ma dobre zabezpieczenia ale nie ma potencjału zapchają ich całą sieć i nic filtrowanie nie da skoro rurka zapchana. OVH ma imo największy potencjał bo posiadają największą sieć - są wstanie wytrzymać najwięcej jako serwerownia :)

Napisałem że jest jednym z lepszych a nie najlepszych , może mają potencjał ale tego nie wykorzystują. 

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Jeśli chodzi o TeamSpeaki OVH nie jest dobrym rozwiązaniem.

Maszyny robione pod masówkę, byleby mieć na tym zysk - mowa o VPS'ach.

Zabezpieczenia przed DDoS dobre jak na tę cenę, ale banalne do zgaszenia.

Jeśli chodzi o dedyki, to nie podejrzewam, że znajdzie się choć jedna osoba, której przeszłoby przez głowę kupić dedyka specjalnie pod serwer TS'a, który bierze 50 MB Ramu. :v

Opublikowano

DEJMEN GRUBASIE J****Y METODA ATAKU  SSDP PL POZDRAWIAM

CRASHUJ DALEJ APACHE PIZDO , PJONKU Z POZNANIA KTORY SIE BOI WYJSC NA JEZYCE W POZNANIU NA SOLO 

Opublikowano

Dejmen Wielki Bonzo Sie znalazł a kto na psiarni z kompem był? Bo mu zawineli . HAHA  I jeszcze atakuje serwery z serverlisty zeby sciagnac ludzi na tsa z tymczasowymi kanałami . No ale ja bym tak nie kozaczył :) Bo jak OVH wysle ci fakture za ataki to nie splacisz tego do konca zycia ,  Bo nawet wlasny ojciec Cie ma w dupie i Ci alimentów nie płaci zwyrodnialcu :)

Opublikowano

Co do OVH to za dużo widziałem u nich, nie polecam.

No ale rób co uważasz.. może się coś zmieniło u nich po tych 2 miesiącach.. 

@Hax1or Na c**j spamujesz w tym temacie, taki z ciebie znawca, a nawet się zabezpieczyć przed ddosami nie potrafisz?

Urka burka król podwórka, sapcio się k***a znalazł..

Oczywiście komputer pewnie jest całym twoim życiem to musisz poszczekać na forach..  :makka:

Opublikowano

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA! 

nie chce kłótni pod moim postem, a poza tym kupiłem już serwer na hosteam

Opublikowano

Veroneczek :) Mój serwer nie pada , wiec nie wiem po co piszesz jakies posty ? Wypowiadam sie tylko na emat kozaka z poznania ktory spina na forach :) A na podwórko sie boi wyjsc :) End nie siedze caly czas przy kompie  . Wiec nie pucuj tam raku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...