Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana płyty głównej czy procesora?

Tevi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się, co przy tym sprzęcie zmienić jak najniższym koszem płytę główną czy procesor aby na stabilnych klatkach grać w GTA V, z tego co wiem a tej płycie jest zablokowany mnożnik to nie wiem czy nie zmienić płyty głównej, procesor zostawić i podkręcić czy płytę zostawić a procesor zmienić i jak co to najlepiej podajcie model od razu :)

post-1342424-0-40085900-1451821746.png

Opublikowano

nie no, to juz z 3 5 temat o tym  samym, kazdy ci powiedzial co masz zrobic, ale ty probojesz chyba nam udowodnic ze wiesz lepiej, a wcale tak nie jest

powiedziano ci, ze do komfortowej gry w gta v potrzeba procesora przynajmniej 4 watkowego, czyli i3, dano ci modele ktore powinny cie zainteresowac, ale nie, ty idziesz droga okrezona i probojesz na nowo wymyslec kolo

to czy jest zablokowany mnoznik zalezy glownie od procesora, a nie plyty. dzieki plycie mozna wykorzystac ta funkcje, oczywiscie nie na kazdej

­

Opublikowano

Na tego pana szkoda czasu, zostałeś zgłoszony i zaraz polecą twoje tematy do kosza, za troll.

Twoja płyta nawet nie nadaje się od podkręcania, bo ma za słabą sekcję zasilania i chipset.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Okej, przepraszam nie wiedziałem, że to kogoś urazi :)
Już nie będę tworzył postów i jeszcze raz przepraszam uważam temat za zamknięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...