Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vexonis.pl [Dedyk] [Medium]

*Homix*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer Homixa ?? Z jego udziałem ?? Podziękuję bo kumple zapewne będą cisnąć na wh na legalu. 

Po za tym, serwer wygląda obrzydliwie, nie ma na nim niczego ciekawego, i niczym nie zachęca do gry. Jak mam wybierać, wolę grać na globalu niż na syfie postawionym dla hajsu, o którym pewnie za tydzień - dwa nikt już pamiętał nie będzie. 

Nie pozdrawiam. Nie polecam. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

wymień chociaż 1

Caroline, Vesteris, Exorian, Lesthia, Balmora. Przecież to jest niemal to samo, a nawet te serwery wymienione są lepsze.

tenor.gif

Opublikowano

MPC powinno usuwać tematy za takie prezentacje, jeśli oczywiście prezentacją to można nazwać.

Prezentacja na poziomie osób które chodzą do podstawówki a sam serwer niczym nie zachęca a wręcz odpycha.

Serwer założony na kilka dni by cokolwiek wpadło do kieszeni, bo pewnie trochę pieniędzy poszło na sylwestra.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Forum Wam nie działa. jak na ten Medium to mogliście się bardziej wysilić, 0 nowości. Nie zagram

Ps. Bez urazy ale to ja już bym lepszy zrobiła na gotowcu xD

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Ludzie wy tylko umiecie hejtować. Serwer jak każdy, zawsze będzie przypominał inne. Ja na serwer zawitam, bo takie na których nie jest najebane zbędnych systemów, itemów i innych gówien są najlepsze. Pozdrawiam.

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Pobrałem Clienta , wypakowałem odpalam i nic sie nie pokazuje ... co jest?

Powiem wam że czekałem na taki serwer jak PL , i zobaczymy jak to będzie :-) jak na razie czekam i będe grał

4111494900_1315253429_thumb.jpg

Mental 80 lvl S12 OFF

WP 76 lvl S15 ONN

Mental 70 lvl S15 ONN :)

Opublikowano

Caroline, Vesteris, Exorian, Lesthia, Balmora. Przecież to jest niemal to samo, a nawet te serwery wymienione są lepsze.

żaden serwer nie jest taki sam więc nie gadaj że to jest to co kazdy inny :]

Opublikowano

Jeżeli miałbym wybierać z powyższych serwerów , to wybrałbym akurat ten . Dlaczego ?

Na nowym serwerze wszyscy są już "" dorobieni "" i dogonienie ich było by bardzo ciężkie

Mental 80 lvl S12 OFF

WP 76 lvl S15 ONN

Opublikowano

Forum miało wystartować po starcie serwa

Zainstalował ktoś już ? Uruchamiał się wam client? ja odpalam i nic się nie pokazuje.

Mental 80 lvl S12 OFF

WP 76 lvl S15 ONN

Opublikowano

Jeżeli miałbym wybierać z powyższych serwerów , to wybrałbym akurat ten . Dlaczego ?

Na nowym serwerze wszyscy są już "" dorobieni "" i dogonienie ich było by bardzo ciężkie

to po co ciebie urodzili skoro juz swiat jest "dorobiony" i ciezko bedzie go dogonic?

Opublikowano

Serwer Wystartował!

Łatka oraz Client, są już na stronie: http://vexonis.pl/download.php

Jeżeli ktoś korzysta z ItemShop, prosimy korzystać tylko i wyłącznie poprzez SMS i po każdym zakupie danego itemka, odbierać item z ItemShopu w grze i tak za każdym razem, jeżeli chcemy coś kupić!

Miłej Gry!

Opublikowano

Serwer Wystartował!

Łatka oraz Client, są już na stronie: http://vexonis.pl/download.php

Jeżeli ktoś korzysta z ItemShop, prosimy korzystać tylko i wyłącznie poprzez SMS i po każdym zakupie danego itemka, odbierać item z ItemShopu w grze i tak za każdym razem, jeżeli chcemy coś kupić!

Miłej Gry!

A Ty ciągle tylko piszesz o itemshop i itemshop Widać że już liczysz na graczy zeby kupowali Coś z IS'a Beznadziejnie .. Stawiam ze serwer uciągnie z 2/3 tygodnie 

Opublikowano

@Exile Czemu Ty jesteś taki niemiły? Wszędzie jesteś , wszystko musisz skomentować, pan i gwiazdor MPCFORUM. Idz sobie zrób herbatę posiedz z rodziną , wyluzuj sie ;) 

Opublikowano

Po odpaleniu clienta niby coś się ładuje, ale końca nie widać.

A to mamy w syserr...

0103 18:16:26727 :: pack/root: Pack file does not exist
0103 18:16:00107 :: RunMain Error

Zaznaczam, że łatka wklejona do clienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...