Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pracy jako Game Master

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam posady jako Game Master na prywatnym serwerze gry Metin

Szukasz pomocnej i zaufanej osoby ?

Nie będę się tutaj rozpisywał co potrafię itd

Chcesz się ze mną skontaktować ? Napisz Pw 

Pozdrawiam 

Opublikowano

Idź do powiatowego urzędu pracy .. Jak ma ktoś Ciebie polecić, skoro nawet nic o Tobie nie wiemy w tym śmiesznym "podaniu". Myślisz że każdy kto by chciał Cie poznać i polecić bądź nie, napisze do Ciebie na pw i będzie czytał książkę ? Nie lepiej napisać tak jak inni to robią ? Nie polecam bo nic się o Tobie nie dowiedziałam. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Idź do powiatowego urzędu pracy .. Jak ma ktoś Ciebie polecić, skoro nawet nic o Tobie nie wiemy w tym śmiesznym "podaniu". Myślisz że każdy kto by chciał Cie poznać i polecić bądź nie, napisze do Ciebie na pw i będzie czytał książkę ? Nie lepiej napisać tak jak inni to robią ? Nie polecam bo nic się o Tobie nie dowiedziałam. 

Jednak ja nie robię tak jak inni bo nie należę do takich osób co dużo piszą a mało potrafią

Opublikowano

Widać, że na siłę chcesz się ''pobawić'' komendami.

Nie polecam, śmieszne podanie.­

Jakbym chciał się pobawić komendami to wejdę sobie na hamachi i się pobawię więc nie wiem o co ci chodzi 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...