Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot na PA pytanie

bylduda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, da się zainjectować dalej elfbota do PA?

Bo teraz mają jakiegoś modern clienta, kiedyś injectowało się jakoś process hackerem czy jakoś tak.

Troche się z tym męczyłem i nie wiem czy szkoda zachodu.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Jesli uzywaja OTClient to i tak mozesz polaczyc sie przez client cipsoftu, a wtedy odpalic elfbota. Do OTClient jest bot, ktorego wklepuje sie do folderu mods, nazywa sie Candybot

Opublikowano

Jesli uzywaja OTClient to i tak mozesz polaczyc sie przez client cipsoftu, a wtedy odpalic elfbota. Do OTClient jest bot, ktorego wklepuje sie do folderu mods, nazywa sie Candybot

Ten Candy bot chyba na PA nie ruszy.

A jak jest z injectowaniem elfbota do OTClienta?

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Refresh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...