Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anime podobne do Another.

RaVersoN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam czegoś na podstawie Another, gdzie jest dużo krwi, a zarazem takie zagadkowe, gdzie przykładowo trzeba odnaleźć tego mordercę/zdrajcę, cokolwiek tam macie ciekawego.
Opublikowano

Może jakiś mal? I czego dokładniej oczekujesz od anime, bo w tej chwili mógłbym Ci podać wszystkie anime, w której występuje krew i śmierć.

- Shiki,

- Elfen Lied.

Opublikowano

Monster jest mocno zagadkowy, jednak bez krwi.

Tak po części Akame Ga Kill, jednak od 19 odcinka same filery, a genialna manga jeszcze nie jest skończona :(

Kiseijuu, była tam krew, trochę zagadki też, głównie tą serie cechuje brak cenzury.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ranpo KitanBohater wyglądający jak dziewczyna - trap (np. odcinek gdzie przebiera się w sukienkę, aby rozwiązać zagadkę xD) + przewodniczący, który łazi cały czas za nim. Mimo to zagadki są, te egzekucje / zbrodnie dosyć fajne, ale rozwiązanie odrobinę za szybko nam podane. Zatrzymałem się na 5/11 odcinku, wtedy kiedy przestali tłumaczyć na polski, później już zapomniałem sobie o tym (w 4 czy 5 odcinku robi się bardzo ciekawie, według mnie) ale widzę, że pojawił się 6 odc. to dzisiaj obejrzę. Przykład:

Wygodny fotel :3 

vlcsnap-2015-07-08-10h55m10s423.png

albo

Z tego co pamiętam dziewczyna została... zgnieciona i zacementowana w ścianie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...