Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z drugim monitorem

lizz0rek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wczoraj mam 2 monitory i gdy gram w cs'a i chce przejśc na 2 monitor to mnie wyrzuca do pulpitu, próbowałem zmienić na okno wtedy działa ale te okno jest za małe

Opublikowano

O ile się nie mylę to we właściwościach (czy tam rozdzielczość w zależności od systemu, w każdym razie na pulpicie) musisz zamienić numery kolejnością (1 i 2, zamień i będzie ok.).

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Ale co to da że zamienie monitory jak mnie wyrzuca na pulpit gdy chce np neta odpalic na 2 moniotrze? mam zmienić wyświetlacz głowny czy co ?

Opublikowano

Jak nie chcesz aby gra Ci się minimalizowała podczas gdy na drugim monitorze przeglądasz coś, to w ustawieniach cs'a po prostu zmień na "pełny ekran w oknie".

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Co wy mu piszecie? Jeżeli masz Windowsa to klikasz f4 i tam wybierasz czy to ma być drugi pulpit czy to ma byc to samo co na pierwszym monitorze etc. Później wybierasz na monitorze (powinny być gdzieś przyciski) i tam ze szukasz czego chcesz.

I jeżeli chcesz przechodzić miedzy ekranami nie możesz mieć aplikacji na pełnym ekranie. Musi być to tryb okienkowy nawet na Maxa powiększone okno ale nie na cały ekran

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

Na FullScreenie nic nie zdziałasz. Też dzisiaj próbowałem coś z tym zrobić, ale wyjściem jest tylko okienko, którego na mniejszej rozdziałce nie rozciągniesz. 

Co do mojego pierwszego postu to zrozumiałem, że cs jest nie na tym ekranie co powinien :/

Opublikowano

Nie ma zadnego programu ani nic ? komu ja wiem ze tam sie wybiera i wiem że nie moge mieć aplikacji na pełnym ekranie robisz niepotrzebny spam ..

Opublikowano

Przecież nawet streamerzy muszą minimalizować CSA żeby przejść do innego monitora . Np izak :) obraz się nie zmienia a on coś tam robi

Opublikowano

Jest program a nazywa się dual-monitors ale z cs'em bardzo słabo współpracuje. Z innymi grami typu single nie ma większego problemu. Ustawiasz skrót klawiszowy na który blokuje gre na ekranie i masz dostęp do myszki na obu monitorach. Gra się nie minimalizuje a dostęp do myszki masz na drugim monitorze. Wada? Jest. Z grami multi słabo współpracuje.

graphic.png
Opublikowano

Nie robie spamu. Nie napisałeś ze o tym wiesz to czemu miałem Ci nie odpowiedzieć? Po prostu nie baw się w to i graj na trybie okienkowym. Ja się tak przyzwyczaiłem grać w np. MC i gram na trybie okienkowym i jak chcę to puszczam muzę od początku albo w trakcie rozgrywki pisze na Skype, lub przelaczam się miedzy kanałami na TS3

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

Tak jak napisałem PRZYPADKIEM nie zminimalizował

Chodziło mi o to, że to jedyne co znalazłem szukając rozwiązania dla twojego problemu.

Ktoś wyżej podał ci jakiś program, który niby mógłby zadziałać, ale musisz sam sprawdzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...