Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devias Gate

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śmiało można już założyć konto ;). Aktualnie exp zostaje 500x. Chcieliśmy żeby to wszystko było testowane właśnie na takim expie(uwierzcie na słowo - leci szybko). 

Zapraszam do gry i rejestracji na forum :)

Edit: Pamiętajcie o odpalaniu gry przez Launcher.exe.

iHacks  <3

Opublikowano
  • Otwórz okno System, klikając przycisk Start4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33_818, klikając prawym przyciskiem myszy polecenie Komputer, a następnie klikając polecenie Właściwości.
  • Kliknij łącze Zaawansowane ustawienia systemu18abb370-ac1e-4b6b-b663-e028a75bf05b_48. Jeśli zostanie wyświetlony monit o hasło administratora lub potwierdzenie, wpisz hasło lub potwierdź.
  • W obszarze Wydajność kliknij przycisk Ustawienia.
  • Kliknij kartę Zapobieganie wykonywaniu danych, a następnie kliknij opcję Włącz funkcję DEP dla wszystkich programów i usług oprócz tych wybranych poniżej.

Dodaj tam main.exe.

Możliwe że będziesz potrzebował restartu systemu. 

iHacks  <3

Opublikowano

nic to nie dało

a wog dziala normalnie

ok na GG rozwiazemy Twoj problem...

Szukalem Was teraz Wy mnie znalezliscie...

Bogatym nie jest ten co posiada lecz ten kto daje...

Opublikowano

super serverek, bardzo przyjemnie sie gra, zapraszam do wspolnego testowania, im szybciej ogarniemy wszystkie niedociagniecia, tym szybciej ruszymy ze startem i NAKURWEM !

Opublikowano

Z dark elfa ma być drop więc proponuję otworzyć refuge dla każdego, a nie tylko dla kogoś kto ma questa lub usunąć drop z dark elfa, bo inni nie będą mogli zrobić questa.

Opublikowano

Z dark elfa ma być drop więc proponuję otworzyć refuge dla każdego, a nie tylko dla kogoś kto ma questa lub usunąć drop z dark elfa, bo inni nie będą mogli zrobić questa.

Jeśli mówisz o Dark Elfie(tym z publikacji), to jest ten z Crywolf Event.

iHacks  <3

Opublikowano

Ten pk ranking nie działa tak jak jest to opisane w publikacji tj. resetuje się po zdjęciu pk

Ranking dziala ale zeby nie kasowalo Ci pk musisz miec nabite najwyzszy stopien oulatw czyli byc czerwonym... 

Opublikowano

Na kiedy jest przewidziany start? Gdzie dropią nowe acc dodane w S6E3 (horus, maahes, bragi, bes, serket itp.)?

Będą dropić standardowo, czyli w LoT. Aktualnie jestem w fazie poprawiania niektórych itemów(tych co nie da się załóżyć/mają złe wymagania), jak już to poprawię to wrzucę update wraz ze wszystkimi ancientami. 

Zapraszam do testowania.

iHacks  <3

Opublikowano

aktulanie robimy 30 min przerwe techniczna po ktorej serwer bedzie znowu online...

Opublikowano

Szczerze musze przyznac ze testy pozytywnie mnie zaskoczyly.Admini caly czas aktywni i ogarniaja to co trzeba.Nic dodac nic ujac.

Masz rację, ze znajomymi cały czas zgłaszamy niedociągnięcia i drobne bugi, za 10 min jest to poprawione. Czuję, że będzie to premiera 2016 roku.

Dziś ponoć mają pojawić się full sety w sklepach w celu testowania balansu PVP, także zapraszam na devias gate.

Opublikowano

ODDAJCIE MU

Wlasnie konczymy wprowadzac zmiany do ktorych niezbedny jest off serwera...

Niebawem znowu poleje sie krew na bramie w devias...

// Devias Gate is only one...

Opublikowano

Wlasnie konczymy wprowadzac zmiany do ktorych niezbedny jest off serwera...

Niebawem znowu poleje sie krew na bramie w devias...

// Devias Gate is only one...

dalej rip, tzn przynajmniej przez lunchera i maina nie da się połączyć,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...