Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery ts3 - utrzymywanie.

Tomeczek3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Posiadam mały serwer TeamSpeak3 (10 slotów) głównie dla moich kolegów. Nie mam problemów z opłacaniem go, bo składamy się z kolegami, ale mam pewne nurtujące mnie pytanie - Jak utrzymują się publiczne serwery ts3 ? Zauważyłem, że serwery te mają często darmowe kanały, administrację i po 1000 slotów. Skąd oni biorą na to hajs ? :D

­

Opublikowano

@MM55 - nie każdy ma crack licencje, niektórych stać na licencje.

@Tomeczek3 - niektórzy posiadają sponsorów bądź z własnego portfela wydają po prostu. U mnie natomiast jest tak, że ja nigdy nie miałem gdzie pogadać bo albo administracja była "idiotyczna" albo gracze i sam wydaje na maszynę i zarządzam serwerem "Od gracza dla gracza". Ale szczerze mówiąc to serwery coraz częściej upadają przez takich jak ts69 ( to nie reklama :D ) albo przez inne osoby które posiadają troszkę więcej wiedzy niż przeciętny Kowalski.

76561197995979834.png

• Przyjdę, pomogę, naprawię bądź zostanę Technikiem ts3 - KLIK

Opublikowano

Dobrze że napisałeś  że niektórych tylko że tych niektórych jest mało i za licencje płacą tylko największe tsy. A teraz co nie wejdziesz na jakiś gdzie siedzi 3 osoby LHP 256 slotów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...