Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o takim pomyśle na serwer Hardcore?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Robię reaktywacje mojego starego serwera, ale zamiast znowu robić EasyHardcore mam w planach zrobić coś na prawdę czego brakuje w Polsce. Chodzi mi o serwer Hardcore coś ala Skyen lub Skkf.

Teraz napiszę co by posiadał owy serwer a was proszę o zdanie czy coś jeszcze dodać a co usunąć.

- Ban po śmierci na 15min.

- Potki, nether oraz end włączony tydzień po starcie.

- VIP (tylko ta ranga do kupna) który posiada set 3/3 miecz 4/2 np.

- Mała mapa max 6k kratek.

- Losowe TP gdy osoba 1 raz wchodzi na serwer.

- Różdźka teleportująca na spawn oraz do bazy.

- Diaxy za dojście do gilldi.

- Przejmowanie gilldi.

- Dużo eventów.

- Limit koxów do 5-6.

- Niski drop do max 0,7%.

- Brak stoniarek, boyfarmerow itp. (Chcę zrobić kilof jak był na skkafie że PPM włączamy czy chcemy rozwalać stone czy nie).

- Turbodrop oraz Exp

- Postaram się załatwić plugin na sklepy jakie były na skkfie ;)

Takie pytanko do was. Jaką wersję ma mieć serwer? To bardzo ważne i proszę o odpowiedź.

Jak na razie to tyle z tych pomysłów oczywiście temat będzie aktualizowany. Pisać wasze propozycje oraz co usunąć/dodać.

Opublikowano

@xAdr1an ostatnio była próba reaktywacji MyHa**.pl i m**c.pl Edycja trwała około 3 dni, więc wiesz. Resztę sobie sam przemyśł.

Wiesz teraz patrząc na serwery MC to same EasyHC a na pewno jest wiele osób co by zagrało na Hardzie. Prawdziwe klepy z 2-3 koxami a nie 64 koxow...

Opublikowano

Powieksz drop nikt nie będzie kopać koxa godzine...

Dlatego napisałem temat by słuchać waszych propozycji co zmienić itp.

Opublikowano

Mi się ten pomysł podoba. Dawno nie grałem na takim serwerze Hardcore (Ostatni raz to u SKKF'a ale to dawno xD a na Skyenie nie grałem ;p).
Ale powiem tak. Życzę Powodzenia bo ciężko będzie to zrobić bo właśnie teraz ludzie są przyzwyczajeni do EasyHC :P 

Pozdrawiam.

EDIT: A! A co do wersji Serwera to myślę że 1.7.x albo jak by się dało to Bungee 1.7.x oraz 1.8.x ;p (Tiaa... niestety Bungee to większe finanse na serwer ;/ ale taka moja propozycja :D )

qNr1l5S.png
Pomogłem/Spodobał Ci się mój post?
Jeśli tak możesz dać Polubić dany post!... Dzięki.

Opublikowano

@xAdr1an ostatnio była próba reaktywacji MyHa**.pl i m**c.pl Edycja trwała około 3 dni, więc wiesz. Resztę sobie sam przemyśł.

M**C nie stało 3 dni, tylko 3 tygodnie - jeżeli podajesz jakieś dane, to wiarygodne a nie wyssane z palca.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Mi się ten pomysł podoba. Dawno nie grałem na takim serwerze Hardcore (Ostatni raz to u SKKF'a ale to dawno xD a na Skyenie nie grałem ;p).

Ale powiem tak. Życzę Powodzenia bo ciężko będzie to zrobić bo właśnie teraz ludzie są przyzwyczajeni do EasyHC :P 

Pozdrawiam.

EDIT: A! A co do wersji Serwera to myślę że 1.7.x albo jak by się dało to Bungee 1.7.x oraz 1.8.x ;p (Tiaa... niestety Bungee to większe finanse na serwer ;/ ale taka moja propozycja :D )

Dzięki ;) Do tego projektu właśnie potrzebuje dobrego technika którego poszukuję bo mój obecny w szpitalu ;x

M**C nie stało 3 dni, tylko 3 tygodnie - jeżeli podajesz jakieś dane, to wiarygodne a nie wyssane z palca.

;)

Opublikowano

wyjjeb o w pizdu 

- VIP (tylko ta ranga do kupna) który posiada set 3/3 miecz 4/2 np.

- Różdźka teleportująca na spawn oraz do bazy.

Serwer też musi na czymś zarabiać ;) A jeśli nie różdżki to będą np diaxy albo szmaragdy ;)

Opublikowano

Delikatnie mówiąc Hardy wyszły z mody, teraz większość tych popularnych gildii gra na serwerach Easyhc i zmienia je co parę dni.

j

Opublikowano

to ma byc hardcore czy gowno w stylu skkf ?

Jak na razie to wskazuje na to, że nic nie będzie podobne do skafa :P

Delikatnie mówiąc Hardy wyszły z mody, teraz większość tych popularnych gildii gra na serwerach Easyhc i zmienia je co parę dni.

Ja cię proszę nie odzywaj tylko luknij PW! bo w ch*** poleciałeś :* <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...