Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Straszne ściny metina :(

damdj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem. Otóż gdy gram w metina przez 15 minut jest wszystko dobrze, jednak po chwili ekran się zwiesza i nic nie można zrobić. Tak samo dzieje się jak przełączam karty w ekwipunku. Sprawdzane na oknie oraz pełnym ekranie. Sam się zdziwiłem co jest ponieważ na moim sprzęcie metin to powinien być pryszcz. Parametry:

Intel Core i5 4690k 

16GB RAM

Nvidia GFORCE 970 4GB

DYSK 1 TB ORAZ SSD 256GB

WINDOWS 8.1 

WSZYSTKO ZAKTUALIZOWANE 

INTERNET:

4962273355.png

Prosiłbym o jakieś porady. Pozdrawiam ! :)

Opublikowano

Niestety z tym nic się nie zrobi, każdy ma problem z taką ścinką, z tym, że ja na swoim kliencie powgrywałem mapy bez tak ogromnej ilości obiektów (drzewa, krzewy) i jest w miarę znośnie. Jedynie co to, low detale i wysoki priorytet.

arijh2.jpg

Opublikowano

Witam. Mam problem. Otóż gdy gram w metina przez 15 minut jest wszystko dobrze, jednak po chwili ekran się zwiesza i nic nie można zrobić. Tak samo dzieje się jak przełączam karty w ekwipunku. Sprawdzane na oknie oraz pełnym ekranie. Sam się zdziwiłem co jest ponieważ na moim sprzęcie metin to powinien być pryszcz. Parametry:

Intel Core i5 4690k 

16GB RAM

Nvidia GFORCE 970 4GB

DYSK 1 TB ORAZ SSD 256GB

WINDOWS 8.1 

WSZYSTKO ZAKTUALIZOWANE 

INTERNET:

4962273355.png

Prosiłbym o jakieś porady. Pozdrawiam ! :)

Widać masz za słaby komputer, polecam dofinansowanie i wymienić GTX na 980Ti.

U mnie niestety też tak było, problemem był zbyt nowy sterownik GPU ale teraz zainwestowałem w Titan'a w SLI i działa pięknie :)

~~ Zdowngraduj sterowniki.

Opublikowano

No nie mówcie mu chociaż że ma za słaby sprzęt,

Mi na starym notebooku z zintegrowaną kartą Intela HD działa metin płynie na 30+ fpsach bez żadnych spadków i zawieszeń.

Cały czas tak miałeś czy ten problem pojawił się dopiero po jakiejś aktualizacji?

Może ZEDn ma racje, downgrade mógłby pomóc

harley.png

Opublikowano

ZEDn za złaby komp? proszę cię , wszystkie nowe tytuły bez ścin na ultra chodzą a Ty mi mówisz że sprzęt za słaby...

Opublikowano

Jak grasz masz dużo odpalonych programów? 

Na tą chwilę jedynie co Ci mogę podpowiedzieć Menadżer zadań->Procesy(wyszukaj tam klienta Mt2) następnie prawy guzik i 'Ustaw Priorytet' na WYSOKI. 

Jeszcze możesz zobaczyć by grać na pełnym 'oknie' o ile nie grasz. 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Jest to nowo złożony komputer . Jest czysty. Żadne procesy nie przeszkadzają bądź nie są włączone. Próbowałem na pełnym ekranie jak i oknie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...