Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gosu zbanowany na Twitchu

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli na drunk streamie zaczął gadać o samobójstwie i dostał bana :D

@ swoja droga, przypadkiem w ciagu 0.3 sekundy przeczytalem jakas wiadomosc na twitchu na chacie, ktora po tym czasie znikla

"i bet 10$ that gosu will be banned today" xD

Hello there.

Opublikowano

Pewnie i tak jutro ub dostanie. Twitch nie będzie raczej banował od tak swoich partnerów z taką oglądalnością, nawet jeśli coś tam zrobił.

Opublikowano

tak szczerze to szkoda typa mam nadzieje ze wszystko mu sie ogarnie

tutaj oddshoty tego co powiedzial:

http://oddshot.tv/shot/mushisgosu-2016010122446513

http://oddshot.tv/shot/mushisgosu-20160101223753939

tutaj jakas kolezanka (?) gosu napisala ze wszystko z nim w porzadku:

https://twitter.com/valiyon/status/683077942751178752

ogolnie to serio mozna sie zmartwic, jak ktos go sledzi na twitterze to non-stop wysyla $$$ na jakies akcje charytatywne, napisal ze to jego ostatni drunkstream, dlaczego mialby nagle wyjawic glos i swoj wyglad? zapewne dlatego ze serio chce sie zabic wiec i tak mu wisi

Opublikowano

A ja dopiero teraz ogarnełem o co tak naprawdę chodzi, nie widziałem tych oddshotów wcześniej, myślałem że jakieś głupoty gadał a teraz dopiero to odsłuchałem. Ciekawe co z tego będzie.

Swoją drogą, ostatnio dużo tych drunk streamów robił...

http://prntscr.com/9l3ouh

z twittera

Hello there.

Opublikowano

Ma ktoś może działające oddshoty? W sumie gościa szanuje i szkoda żeby od tak się zabił.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Wiele osób ma z tego beke, a tak na prawdę z depresją nie ma żartów. Gosu jest szanowanym stream'erem i zawsze był inspiracją dla graczy lola. Ma swoje problemy i trzeba to uszanować, a nawet wspierać go poprzez oglądalność - zawsze to jakieś wsparcie dla niego.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Ma ktoś jakieś nagranie co powiedział albo zapamiętał co mówił konkretnie? Jeżeli mówicie jak jest to serio może mieć depresję, ale to też mało prawdopodobne...

No cóż...

----------------------------------------------------

Dobra ludzie, macie tu dokładne info.

https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/3z2lrz/gosus_channel_closed_what_happened/

https://www.facebook.com/HiImGosu/posts/1048282915192376

Opublikowano

i oddshotów nie ma

dajcie jakieś nagranie co powiedział :x

Opublikowano

i oddshotów nie ma

dajcie jakieś nagranie co powiedział :x

"depression is a b***h, i'm actually killing myself at the 10th" nagrania sa usuwane z internetu, dlatego juz pewnie ich nie znajdziesz.

Hello there.

Opublikowano

Gosu jest chory na depresję i leczy się już 8 lat więc jego zachowanie może być nieprzewidywalne tak jak ostatnio bywa że ujawnił swój głos, wygląd, drunk stream z zapowiedzią samobójstwa.Chłop ma naprawdę ciężko.

Opublikowano

Jeśli ktoś myśli, że to śmieszne to nie jest to śmieszne. Mam babcię, która cierpi na depresję od młodości, teraz? Przez te wszystkie tabletki zachowuje się jak warzywo, zwykłe proste instynkty jak jeść, pić, spać. To jest na prawdę ciężka choroba, nie wolno jej lekceważyć. Oby Gosu wyszedł z depresji, na prawdę nawet najgorszemu wrogowi tego nie życzę.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

robi to wszystko żeby mieć więcej atencji widziałem, że na streamie było 35k luda... jak chce się zabić to niech się zabija, takiemu typowi nie pomożesz niczym

niech zatrzyma swoje problemy dla siebie, ludzie mają wystarczająco swoich + bk typ opowiada w filmie o tym że ma depresję i chce sie zabic a w tle leci gameplay z lola xD atencja atencja i jeszcze raz atencja chce przyciągnąć jak najwięcej widzów całą sytuacją czekam na hejty jak bronicie swojego nerda

Opublikowano

Żeby robić Hype na siebie w taki sposób musiałby być na prawdę pokręcony, tym bardziej, że myślę, że i tak jest już na tyle sławny i jako streamer jest na prawdę szanowany, że nie ryzykowałby tego. Powiem tak każdemu, który myśli, że chce zrobić jakiś Hype na siebie w ten sposób, na prawdę niech przez chwilę chociaż przemyślą co piszą ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

robi to wszystko żeby mieć więcej atencji widziałem, że na streamie było 35k luda... jak chce się zabić to niech się zabija, takiemu typowi nie pomożesz niczym

niech zatrzyma swoje problemy dla siebie, ludzie mają wystarczająco swoich + bk typ opowiada w filmie o tym że ma depresję i chce sie zabic a w tle leci gameplay z lola xD atencja atencja i jeszcze raz atencja chce przyciągnąć jak najwięcej widzów całą sytuacją czekam na hejty jak bronicie swojego nerda

XDDDDDDDDDDDDDDDD

Sam go nie oglądam ale zdecydowanie zarabia tyle z tego twitcha, że mógłby kupić taką polską cebulę jak ty jako niewolnika, a nikt by mu nic nie zrobił bo by wszystko opłacił xD

Na sam pierwszy stream z mikrofonem wbiło do niego bodajże blisko 100k ludzi, i on niby według Ciebie potrzebuje większego "hajpu"?

Rozumiem jakby to jakiś Norbert Gierczak znany jako Zwis najebał się na strimie i popłakał się, że się zabije przez hejterów (xD).  Wtedy nazwałbym to marketingiem. Ale nie typ co przez wszystkie lata nie pokazał twarzy w internecie (pewnie niska samoocena), a teraz nagle jak miał zamiary się zabić ujawnił swój głos i wizerunek.

Opublikowano

smierdzi mi to fejkiem tak jak wszyscy "samobójcy", jak ktos chce się zabic to to robi a nie zostawia milion wiadomosci, listow czy c**j wie czego i czeka az go ktos odnajdzie i 'uratuje' przed i tak niezamierzonym samobojstwem, zwykła chec zwrocenia na siebie uwagi

Opublikowano

W sumie chciał popełnić samobójstwo, lecz gdy zobaczył jaka ilość osób go namawiała żeby tego nie robił, w tym przyjaciele rodzina itd. I za sprawą policji w jego domu zmienił zdanie. Ja się z tego Ciesze gdyż Gosu jest moim mentorem, od którego się uczyłem grać. 

fa8e87328_aeseees.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...