Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ekran po zalogowaniu

Przeho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem polegający na tym że kiedy zaloguje się i wybiorę postać na jakimkolwiek serwerze mam jakby to opisać "nie poruszający się obraz". Dokładniej mówiąc po wybraniu postaci albo mam czarny ekran albo załadują mi się tylko paski na dole i minimapa albo mam cały czas ekran ładowania. W każdym z tych przypadków mogę normalnie chodzić i słyszę odgłosy konia albo walki ale natomiast już na ekranie nic nie widzę. Czasami wyskoczy informacja ze zintegrowana karta graficzna przestała działać, ale już odzyskała "przytomność". Grę odpalam na karcie głównej (nVidia).   Próbowałem różnych podstawowych sposobów takich jak odpalanie gry z zgodności czy przez admina. Zapory wszystkie i antywirusy są wyłączone a sterowniki do karty graficznej najnowsze. Wcześniej grałem moim starym komputerze który nie ma za dobrych parametrów. Szukałem w internecie poradnika ale nic nie dałem rady znaleźć ;/Specyfikacja mojego komputera:

Procesor intel core i5 3,6 GHz

Karta Graficzna: Nvidia gtx 960 4gb / Zintegrowana: INTEL hd graphics 4600

RAM:8 GB

Dysk Twardy: 1 TB

Opublikowano
0102 00:09:19234 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR

0102 00:09:23788 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[9554] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/npc/christmas_tree/christmas_tree.msm] ERROR. Will Find Another Path.

0102 00:09:25679 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[34030] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/npc2/hanma_young1/hanma_young1.msm] ERROR. Will Find Another Path.

0102 00:09:25679 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[34030] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/npc/hanma_young1/hanma_young1.msm] ERROR. Will Find Another Path.

0102 00:09:25679 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[34030] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/monster/hanma_young1/hanma_young1.msm] ERROR. Will Find Another Path.

0102 00:09:25679 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[34030] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/monster2/hanma_young1/hanma_young1.msm] ERROR. Will Find Another Path.

0102 00:09:25679 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[34030] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/guild/hanma_young1/hanma_young1.msm] ERROR. Will Find Another Path.

Opublikowano

patchowany był kilka razy ;/ dzieje się to na kazdym serwerze jakim sprawdzałem a trochę tego było i na kazdym ten sam problem ;/ Dodam jeszcze ze na serwerze jakim chce zagrać to jest invoria jakby to coś pomogło ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...