Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fkyt Bedzie Działac? Nowe Npc!? 0.O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostawilem kompa wlaczonego w DT. nie bylo mnie przy nim z godzine... logło mnie do m1 oczywiście. Po godzinie (przed chwilla własnie) zajrzałem...I patrze? nikogo nie ma 0.o jakims dziwnym trafem jestem jedyna zalogowana osobą na Fkyt o.O O.o o.O spotkałem tylko po drodze GMa o.O O.o :huh: Ale olał mnie chyba bo poszedl dalej xD. W m1 były 2 nowe postacie. Jedna babka ktora sprzedaje petardy, i druga. Zauwazyłem ze pelni chyba funkcje takiego poczatkawego zapasu. Gdy na nia kliknalem dostałem ksiege wojskowego konia,ksiege opancerzonego konia, medal konny i KD woja 35% o.O Niby smieci... ale zdziwiłem sie wchodzac do Pustego M1 widząc na srodku tylko GMa.... i 2 nowe NPC B)

Na chacie Cicho nikt sie nie odzywał. W koncu po 10 minutach mnie logło... Chciałem zrobic Ssc. Lecz za bardzo nie wiedziałem o co biega :rolleyes: i całkowicie zapomniałem o tym <_<

Zgaduje że jakims cudownym fartem jestem jedyna osobą ktorej nie wywaliło,bo wiem że server jest teraz OFF o.OB) B)

Tak więc czekamy na ON! :)

@dit.

F*** zły dział xdd sorq zagapiłem sie prosze o przeniesienie. Tak.... jestem gotowy na warna :unsure:

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

Zły dzial ... prosze o przeniesienie do Prywatnych Serwerów ;] 

Obecnie gram w CrossFire , CombatArms , WarRock , Ava Online , Metin2 PL

Ostatnio jak zakladalem konto w ca mialem taki obrazek do przepisania ;] 

beztytuuzs.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...