Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Oferuję pomoc graficzną

Luster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,mam do zaoferowania swoje umiejętności graficzne.Przez ostatnie miesiące zajmowałem się grafiką wektorową czego efekty możecie zobaczyć tutaj

na stronie znajdziecie również kilka projektów rastowych więc mogę wam pomoc przy tworzeniu logotypów jak i banerów czy innych potrzebnych grafik.

Dodam również że od małego interesuje się e-sportem więc wiem na co największą uwagę trzeba zwrócić w tworzeniu takich projektów. 

W zamian oczekuje tylko i wyłącznie waszej pomocy przy reklamie mojej strony z koszulkami

Oczywiście zależnie od tego czego kto będzie potrzebował będę wymagał innej pomocy ale taki minimum ustalmy na 10 polubień strony rozesłanie do około 20 znajomych reklamy naszej strony i udostępnienie na swoim profilu naszej reklamy. 

Można pisać pod tematem lub na priv.

Opublikowano

Niestety muszę usunąć te linki do fb, bo całość tematu wygląda jak zwykła reklama Twojego FB, a nie tego, co oferujesz.

Powstawiaj swoje prace tutaj, ewentualnie możesz dać link do swojego FB.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Brak aktywności od miesiąca, archiwum.

Jeśli nadal jesteś zainteresowany tematem, to napisz prywatną wiadomość.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...