Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pingiem(poważny :x)

dominik23145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Jestem graczem CS:GO z raczej ponadprzeciętnymi umiejętnościami biggrin.png, lecz jakiś tydzień temu pojawił się brzydki problem. Problem polega na tym, że nie wyszukuje mi matchmakingów(cały czas leci czas), na trybie uproszczonym wbija mnie na jakieś serwery turecke(sugeruje bo same turki na serwerze :v)i w każdym meczu mam minimum 400 pingu(normalnie mam po 50). Nawet na serwerach faceit itd. itd. Próbowałem wszystkiego: usuniecie configu, reinstal csa, różne programy zmniejszające ping itd. grzebanie w systemie. Wszystko na nic.
Czyli podsumowując:
Nie wyszukuje mi mm'ów, w trybach uproszczony, deathmach... wrzuca mnie do samych turkow, na każdym serwerze nawet polskich ping minimum 400, test na speedtest ping wychodzi zawsze 30-50, 0 wpieprzanych pakietów, dość sprawne łącze(około 15MB/s bodajżę), komputer podłączony kablem(walić bezprzewodowość), nikt inny nie jest podłączony do routera. Pomoże ktoś? smile.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...