Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego bota

amadeusz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam dobrego bota, może być płatny, który dobrze zbiera boxy, bije alieny/wrota oraz zbiera palke. CandyBot zbiera co czwartą skrzynkę, dlatego poszukuję jakiegoś lepszego. Jeżeli temat już gdzieś taki był proszę o podesłanie linka i zamknięcie tematu.

Opublikowano

Ustawisz sensitivity w Candy to bedzie Ci zbieral kazda ja eventowe i swiateczne. Widac troszke brak czasu na przeczytanie co koles oferuje w bocie ;)

Opublikowano

Ustawisz sensitivity w Candy to bedzie Ci zbieral kazda ja eventowe i swiateczne. Widac troszke brak czasu na przeczytanie co koles oferuje w bocie ;)

Miałem sensitivity na poziomie 91 i 85 ale zbierał kiepsko. Tobie zbiera wszystkie boxy? I przy okazji zadam jeszcze jedno pytanie żeby nowego tematu nie zakładać. Jak mam jedno życie we wrotach i zginę to wrota znikają czy mam jeszcze ostatnią szansę?

Opublikowano

Mam golema , lecz golema mam tylko do bicia alienow bo zbiera boxy az za dobrze i podejrzane jest hehehe

amadeusz002 - miałeś tak ustawione bo to jest standardowo a wez po swojemu ten sensitivity ustaw to zobaczysz roznice.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...